Friday, 8 January 2010

Saya mo ikuutttttt..........!

Ni cerita basi (2009) lagi...saja nak share dgn korang aksi-aksi merajuk my nephew yg nak ikut my parents pi K.K town. Mula2 my mom tak nak bawa sebab perjalanan yang agak jauh..tau2 lah budak kecil ni selalu banyak ragam lagi pun mereka ke situ atas urusan rasmi...so NO KIDS ALLOWED!!! Tapi last2 dorang terpaksa mengalah juga sebab terpedaya juga dgn lakonan my nephew heheheheheheh....auntienya mmg teruk sempat lagi snap aksi2 nya tu ...time tu mmg tak boleh tahan ketawa lagi...funny giler tgk muka sposen dia tue. bravo..bravo


Tgk tu...bukan main lagi...drama boy!


Close up sikit.......

Finally my mom cair juga....tgk muka happy semacam ja sebab lakonan mengena..kakakaka


Time ambil gambar ni...boleh dia jerit "yes!..yes!"

My bro & dad sdg tunggu my nephew tukar baju.....


Note: Balik dari kk..my mom bising2 sebab my nephew muntah dlm keta...dapat perfume free wakakakakak!



1 Loves Me ;-P:

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

wah at last suke dia ye....dpt klik pic pe..

Post a Comment

You Rock My World!