Monday, 4 January 2010

TAGGED FROM NINEY

Hari ini merupakan hari yang pertama aku bekerja untuk tahun 2010, suasana office agak sunyi sebab bos kitaorang masih lagi bercuti.Semalam, after ronda2 blog kawan2 i found out that i been tagged by Niney so i would like to share dgn korang "MY NEW RESOLUTIONS FOR 2010" chewwwahh

1. Of corz i want a BETTER LIFE daripada tahun2 sebelumnya.

2. Aku nak SLIM!!!! so like niney juga...kena rajin x-cise so petang ni mau start balik pi gym..foods intake juga haruslah di control..syukurlah so far aku belum pernah lagi terkantoi sepanjang 99HTN nie...and thanks to my mum sebab she's very supportive, of corz dia masih menyediakan makanan yg sedap2 utk my dad & other sibling but anaknya yg satu ni pun ada disediakan makanan yg lazat tanpa minyak & lemak...tengkiu mami lebiu!!!!!

3. NEW LAPTOP......aku pun nak merasa juga ada laptop nie...so adakah sesiapa yg sudi sponsor untuk aku?? hahahahahahha

4. TRAVELING.....harap2 tahun ni dapat chance pi traveling di luar negara la pula...pi bali ke..phils ke...Thailand ke...Paris ke.....:P..;P

5. MORE SAVING....means i need to cut down all my spending on $$$$...so tahun ni kena berjimat cermat lorrrr
6. MEET IN REAL PERSON with my net-lover hahahahhah sound crazy eh!

7.BECOME A LOVING & GOOD daughter, sister & girlfriend to people around me

8. STAY YOUNG AND CUTE as ever...sila jangan muntah hahahahah

9 . GOOD HEALTH, WEALTH & PROSPERITY

10.I WISH ALL MY DREAMS WILL COME TRUE!!!!


So how about u guys? What's ur new resolutions for 2010? share2 lah :)

4 Loves Me ;-P:

Puteri Amani said... [Reply to Comment]

pu3 nak collect duit nuff banyak2...nanti kita enjoyyyyy

POSH76 said... [Reply to Comment]

happy new year dear..wish ur dream come true ya...hehe

kawie2020 said... [Reply to Comment]

semoga tercapai semua wish awak tu yer...

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Puteri:
Ok good luck dear! and tnx for dropping here!

Posh76:
Happy New Year Too and may all ur dreams will come true too

Kawie2020:
Thanks dear and same to u too!

Post a Comment

You Rock My World!