Wednesday, 26 May 2010

Projek besar konon!

Naaaaahhh ini lah big project yg aku maksudkan..projek mengemaskinikan dokumen-dokumen dan pembersihan dalam opis. Fuhhhh penat gila eh...biasalah tu kan...bila projek mau habis macam ni keadaannya.

Dokumen2 yang penting semua suda masuk dalam kotak untuk di hantar ke HQ (KL).Yang tinggal cuma dokumen2 untuk rujukan my bos ja.

Ni la kotak kayu yang macam keranda tu..semua dokumen kami simpan disitu..sekarang ni aku sibuk menguruskan process penghantaran kotak2 tersebut.

Tapi yang bestnya...ada orang yang rajin masak untuk lunch kami hehehhehehe..siokkan kalau di opis boleh masak2..jimat belanja ;P;P (my colleagues yg sibuk memasak...aku sibuk jadi mamarazzi)

Udang celup dgn tepung (mind u..lupala apa nama masakan ni hik3)

Yummyyyyy
Selain daripada tu....hidangan yang ringkas tapi.........sungguh menyelerakan
Sampai aku tambah nasi dua kali....hancurrrrr diet!!! (>_<) lepas makan baru menyesal..tapi apa boleh buat benda tu suda ada dalam perut...adeeeiiiiiii tu la "tamaha"! nahhh kotoh!

Tamaha=tamak
Kotoh=padan muka

P/s update pasal kunci kereta aku yg hilang tu...sampai sekarang pun masi lagi menjadi misteri kehilangannya sebab belum dijumpai lagi..akhirnya terpaksa suruh mekanik cabut tu "igination key silinder "untuk buat kunci yg baru....total damage yg terpaksa dibayar ialah RM45....huaaaahhhhhhhhh cukup untuk belanja makan seminggu aku...

7 Loves Me ;-P:

eynda said... [Reply to Comment]

lauk nampak simple tapi yummyyyy!!

black_mel said... [Reply to Comment]

sedapnya udang....tiba2 rasa lapar..

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Eynda:
Tu la pasal nasi tambah dua kali...hehehehhe

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Black_mel:
hahahahah....besar juga pengaruh udang tu kan..

SJB said... [Reply to Comment]

Ya kan best juga ada tempat masak di tempat kerja, jimat duit oh.

E ya?, tu key belum jumpa lagi?. Kau tengok ah nanti tu tiba tiba timbul tu hehehe.

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

SJB:
Actually ada kolix kami yg tinggal di opis jadi kami ni menumpang masak ja sana tu hehehheheh

Malas suda sa mo cari tu kunci..kalau ada tu pandai timbul juga tu lain kali hehehhe

Lovely Bella said... [Reply to Comment]

ermm.. mesti bersemgtt nak bt keje pas ade org tlg masakkan.. heheh :)

Post a Comment

You Rock My World!