Friday, 21 January 2011

Sushi King Lover!

This is my second time makan di Sushi King and im getting addicted because im a sushi's lover.Paling best lagi bila dorang ada RM2 Bonanza every wednesday & sunday so that means semua sushi berharga rm2/plate pada hari tu.kalo hari biasa ada mahal sikit. But u need to become a member first or kalo bukan member ko kena order apa2 jenis set meal then baru lah entitle tu RM2 bonanza.

Nah korang tengok la..punya main sedappp bilang si othoe (DJ suria sabah fm)..macam2 jenis sushi yang ada. 


Nie baru separuh  sushi yang kami ambil...tapi aku tdk larat mo snap tu gambar sebab  kelaparan sudah kan.


Well let's the picture do the talking ...hahahhahahah

One of my favorite sushi yang bersalut cheese..yummy

Cicah dengan wasabi...memang heaven..berliur suda aku tgk ni gambar

Sal & Viola
Kanak-kanak riang sebab kekenyangan ;P

Ok that's all for today :)

p/s sorry kualiti gambar kurang memuaskan sebab guna camera hp ja.

4 Loves Me ;-P:

Kaseh said... [Reply to Comment]

waaaaa babe..im a sushi lover tooo.. kalau dapat salmon sushi ngan unagi tu wallaaa tak tgk kiri kanan dah.. ni yg tetiba teringin ni..

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Kaseh:
Ya ya i love salmon & unagi sushi too! ;P

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Licin bah haha.

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

SJB:
Tu lah.."gondoot" semua kan hehhehe

Post a Comment

You Rock My World!