Tuesday, 29 March 2011

Bill tertunggak? salah siapa?

Setelah hampir 3 bulan melanggani tmnet baru sekarang sa terima bill yang berjumlah sebanyak RM204..haizzz nasib baik sa ada standby duit untuk itu.Hayaa napa tidak tunggu sampai hujung tahun baru hantar bill?? hari tu ada juga sa kol dorang punya costumer services tanya pasal tu bill tapi dorang suruh tunggu saja bill tu datang then baru boleh buat pembayaran.Memang macam tu kah atau sa saja yang ketinggalan neh? 

Yang lain-lain sa tidak komplen sebab, kelajuan internet pun setakat neh masi ok lagi. Harap2 sentiasala macam tu supaya senang sa mau update blog & main fesbuk ( pergghhh ). Sejak ada internet di bilik neh jarang suda sa tgk tv..selalunya tv yg tgk sa..hmmm macam rugi saja bayar astro setiap bulan..tapi sayang juga kalau mau terminate..sebab macam mana mau tgk AF9 kan? heheheh..ramai juga blogger yang updated pasal AF9 hari neh..sa tgk cun-cun juga peserta kali neh..harap2 suara dorang pun lagi cun kan.apa2 pun all the best to them.

p/s hari neh lambat sikit update blog sebab pagi tadi ada urusan di luar office. cehhh macamla ada orang kisah kan..,P,P

8 Loves Me ;-P:

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Dulu sa mulai2 subscribe Streamyx pun begitu.. Tapi lagi la indah, bil tertunggak sampai mau dekat 1 tahun. Bayangkan macamana cracking kepala mau bayar tu bill.. Nasib semua sudah settle sekarang.

Just Call Me Bitt said... [Reply to Comment]

hai flora, 2 bulan lalu saya baru terminate channel hbo...hahahahaha memang xsempat tengok tv, paling banyak pon 3 hari seminggu hhehehe cchannel lain tu ade la just terminate hbo jek

Flo said... [Reply to Comment]

Annie:
Satu tahun...deiii sandi juga dorang nie..betul2 tidak alert oh kan..selalunya dorang yg kejar kita suruh bayar bill nie terbalik pula.

Bitt:
Betul tu lain lah kalo kita neh satu hari duduk di rumah boleh lah subscribe banyak channel kan..so far sa cuma ambil yg basic ja cukuplah sekadar utk buang boring.

ZanaNordin said... [Reply to Comment]

uish..how come 3 bulan punya bill baru dia hantar.....adeh...

ieda said... [Reply to Comment]

aah lah kenapa dah 3 bulan tuu lama tuu .. adehh masak nak bayar bill huhuhu

aguna streamys ok dik :)

Flo said... [Reply to Comment]

Zana:
Tah lah Zana..sangat menyusahkan :(

Ieda:
Confirm masak kak heheheh

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

Kalau mcm tue salah TM NET lah sbb lambat kasi bil kan,
hihihihihi:)

Flo said... [Reply to Comment]

Cik Wanie:
Tu lah pasal..sakit juga membayar tu hehehhe

Post a Comment

You Rock My World!