Sunday, 27 March 2011

I Missed Earth Hour 2011 :(

Punya lah main semangat sa mau participate itu " Earth Hour" malam tadi tapi terlajak pula tidur sampai jam 9pm ++ kalau lah sa tau awal-awal lagi sa off tu lampu..tapi sempat juga lah dalam 10 minit macam tu..boleh kira kah tu? hahahhaha

Gara-gara tidur tadi petang..sampai sekarang jam 2am mata masi lagi segar bugar. Rancangan tv pun teda yang menarik so sa ambil kesempatan buat entri pendek saja.

Ok lah itu saja...pendek kan? lalalalala

p/s bagus layan korean drama dulu." My Princess" best!

6 Loves Me ;-P:

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Hehe, kalu sudah talampau penat, mcm mn juga, mesti tertido lama ekeke! Next year bulih ikut lagi bah sis.

Biasa-biasa saja Earth Hour at my home place hehe.

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

Wanie plak hanya bergelap dlm bilik saja,
sbb bilik mama x bergelap,
tapi mmg best ar sbb kakak2 wanie kat FB dok mengusik,
nanti ada kluar kat entri wanie:)

Flo said... [Reply to Comment]

Wyne:
Hi sis..bah ni la yg penyakit sa ni..kalo suda tidur memang tidak ingat dunia luar lagi...suda lah tinggal saturang..teda yg tulung kasi bangun lagi nah pandai lah tu melarat hahahah.

Anyway biasa-biasa pun at least ok lah tu daripada teda langsung.

Flo said... [Reply to Comment]

Wanie;
Ni mesti bergelap sambil layan fb hehheeh..at least time bergelap tu tdk boring sebab ada kawan yg sudi temankan walaupun dalam fb kan.

Madam Sooyaree said... [Reply to Comment]

Ok lah tu, saya langsung tak support, hahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

Mdm Sooyaree:
Don't worry next year masi ada :)

Post a Comment

You Rock My World!