Wednesday, 23 March 2011

kari ayam yang paling simple :)

Bahan-bahan masakan yg paling simple pernah kamu lihat. ngeh ngeh


Hasilnya.."not bad"  hahahahah (che puji diri sendiri)


Siap bawa bekal pi kerja lagi. 
Kepingin mau makan kari ayam, terus bah pi kedai beli bahan2 dia..itu pun sa ikut resepi yang paling simple. dari internet..(lupa da mana satu website). Actually ada beberapa bahan lagi teda dlm gambar tu seperti serai dan kayu manis  tapi lupa pula snap.cara2 memasak tu tdk payah lah letak sini..ramai lagi yang lebih expert dari sa kan...sa shy shy bah lol. Ada juga kawan2 opis yang merasa kari ayam sa ni..komen dorang " boleh kawen sudah ni flo"  cehhh overrr betul dorang nie..tapi dalam hati terasa mau menari poco-poco sebab kena puji muahahahah. hmmm besok mau masak apa lagi arr?? "pengsan".


p/s dua minggu suda teda pi jogging sebab hari-hari petang hujan..haizzzzz

6 Loves Me ;-P:

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Wah. Your kari looked delicious! Terus sa terfikir mau makan kari ayam ni.. ;-D

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Makan jangan tak makan hehehhehe

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

alamak kari ayam,
fav wanie nie,
nyum nyum nyum

Flo said... [Reply to Comment]

Cik Wanie:

Masakan org bujang simple ja..hehhehehe

Viola Bella said... [Reply to Comment]

sadaaaap bah kari ko hari tu....ada juga saya merasa nie lain kali kalau ko rajin lagi masak k...(senyum2 nda tau malu sa nie) haha...

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Viola:
Ok bah kalo ko! heheheh

Post a Comment

You Rock My World!