Monday, 18 April 2011

Motif??

Cisss! tah apa2 ja lah letak tajuk well layaann ja lah kan ;P


pose manja tu..tdk bole tahan hahahhah


Motif letak gambar ne cuma..mau kasi tgk korang betapa rajinnya sa bawa bekal dari rumah ..atukoii mokirayou betul oh kan.. kawan sa pun rajin juga masak  sedap2 lagi masakan dia tu..yang paling sa suka kalo dia masak kari ayam..memang mcm tidak cukup ja tu nasi tapi..nasib baik sa masi sedar diri yang sa ni goloms suda hehehehe.




Motif letak gambar ne pula..saja mo kasi tayang kasut baru sa...bukan apa...sa cuma teruja dan bangga dengan diri sa sebab berjaya menghabiskan $$$ untuk membeli kasut yg mahal ne (nasib baik beli time sale huh)..yang sebenarnya fed up suda sa membeli kasut yg murah2 nie sebab jangka hayat pemakaian dia tidak sampai 1-2 bulan.."kong" suda..terutama sekali kasut yg ada heel.Kalo setakat sandal bole lah tahan lama sikit. (cisss mau juga salahkan kasut padahal kasut tu sebenarnya tidak mampu suda menampung berat sa) wakakakakaka

Anyway terima kasih kerana sudi membaca..omong2 kosong sa hari ne...HAVE A BLESSED MONDAY BLUES PEEPS!..ehh ada ka ayat ne???

13 Loves Me ;-P:

Anne B. said... [Reply to Comment]

hi flo...

ee lama sdh x makan kari ayam ooo...mau msk la ni skali tepikir x potato sa sdh ehehee, lau kasut mmg bgs beli yg mahal skit supaya tahan kan...lau slipar2 ni biarlah hantam ja kan hehee

morning!

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Moi, I loike your heels! I wanna have it too! ;-D Berapa harga dia tu aa?

beaty said... [Reply to Comment]

wah itu kasu mimang santik owhh

dulu sa rajin bawa bekal tapi sekarang kan paling malas suda si beaty ni kali la

CathJ said... [Reply to Comment]

Lovely shoes... aduh rindu sudah saya mau shoping2 kasut ni... skrg masih bengkak kaki..uh huuuu.....

Just said... [Reply to Comment]

sia pun lama sdh nda bw bekal.. dulu time bujang2 ada jg bawa kunun.. skrg bila sdh ada anak, nda larat mo bgn awal.. hahah..

-ilyannur- said... [Reply to Comment]

sa plan2 mo beli kasut this month. sekali byk pla ba unplanned expenses. tepaksa la di kasi kubur haha

Flo said... [Reply to Comment]

Anne B,
Teda potato pun ok juga bah itu yg penting ada kari hehehhe

Annie;
Sa beli di metrojaya suria sebelum diskaun harga dia mcm RM90++ after less cuma RM60++ kalo inda silap.

Beaty;
Kadang t/hari malas sa mo kuar sebab panas..lagipun mo berjimatla kenen ni heheheh

CathJ
Sabar ko..inda lama lagi ko boleh pi bershopping sakan heheheh.

Just
Biasala tu Just..mana lagi mo masak mana lagi mo urus anak..mmg tdk cukup masa bah tu kan..sedangkan sa yg bujang ne pun selalu juga lambat masuk kerja ;(

Ilyannur;
Ya bah..tunggu yg time sale boleh jimat sikit kan .

Nanak said... [Reply to Comment]

kari ayam? aiya, saya mau diet dulu ni..sy pun muk2 suda berabis!

Uncle Lee said... [Reply to Comment]

Hi, love your callsign and your humour.
And you sure have good tastes in shoes too. Very nice, love the colour and design.
You have fun and keep a song in your heart.
Lee.

ieda said... [Reply to Comment]

kari ayam .. dah lama x buat .. sib baik x der request .. ekekek

cantik di kasut tuu .. akak kalau beli kasut suke mcm nie .. x suke yg belit2 banyak tali tuu uhuhuh

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

kari ayam?
dah lama mama x masak kari ayam,
nak kena request kari ayam kat mama nie,
hihihi...

lawa okeh kasut br tue:)

Just Call Me Bitt said... [Reply to Comment]

hai flo..
hehehe perghh pasal kasut mahal murah kesannya memang geram hehehe u keje kasut kena selesa dan sedap ghituw..nanti tak de mood nak p keja dah susah jugak tuh..hehe

saya yg dok umah pon suka bawa bekal bila jenjalan..akekekeke

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Adakah tidak mampu menampung berat haha ada ada saja kau ni.

Post a Comment

You Rock My World!