Tuesday, 12 April 2011

Perdana Park...Asmara

Cehhh mentang2 sa letak tajuk asmara cepat ja kamu klik kan...hahahah jan mare!

Hari ne rajin pula sa pi cat walk walking di Perdana park...dapat juga lah berjalan sejauh 4km.Kan bagus kalo mode rajin sa selalu "ON" ngeh ngeh.

Semakin lama semakin kurang pula pengunjung di situ..tapi siok juga lah at least tidak juga bersesak-sesak di jogging track.Kalo lah dari dulu sa rajin mungkin fit suda kali mucle sa kan..hahahaha (mikirayou) bilang si Wyne Mouren peace sis!;P

Sambil mengarut disini..sambil menonton drama bersiri Asmara 2..bagi sa best saja jalan cerita neh sebab suda tgk dari Asmara 1 lagi.


Kalo mau tau sinopsis drama neh..pandai2 lah kamu google sendiri arrr.

p.s erkkk kalo tdk silap hero dia ex boyfriend Maria Farida kan...hurmm sayang juga sebab walaupun umur dorang jauh beza tapi nampak sepadan.

Mikirayou = minta puji

11 Loves Me ;-P:

Anak Teruna said... [Reply to Comment]

bez ke cite ni??ahakss

eyndayusoff said... [Reply to Comment]

Jauh tu 4km :-)

Flo said... [Reply to Comment]

AT
Boleh tahan juga :)

Eynda:
4km tu mengambil masa 1 jam lebih juga hahahahha

CathJ said... [Reply to Comment]

xboyfren org pun kau tau?? hihihihi....

Flo said... [Reply to Comment]

CathJ;
Biasalah...artis kan hahahahha

Uncle Lee said... [Reply to Comment]

Hi, love your profile pic. You looking great! What I call traffic stopper looks.
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

Flo said... [Reply to Comment]

Uncle Lee
Ty uncle for dropping by..have a nice day too :)

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

mia pun suke tgk cite nie..amat best

beaty said... [Reply to Comment]

mimang best ni...sa pun suka...sa tidak dapat tunguu Nur kasih

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Sis, oh my! sa pun suka gila tinguk ni. Yang part 1 sa sapu habis tinguk tp yang part 2 nie, odoi dogo boh gia, banyak suda sa termiss.

Hehe, yang hero tu mmg partner c Maria Farida tapi sudah berpisah suda kah, sis?

Apa-apa pun, tajuk Asmara, urang sangka heroin yang nama Asmara, tau2 hero nya pula; unik trus bah ini siri kan hehe...

Flo said... [Reply to Comment]

Mia &
Best sangat!

Beaty;
Sa ada tengok juga nur kasih tapi selalu termiss..tapi sa dengar mmg cerita dia pun best juga.

Wyne;
heheheh ramai juga pula yg suka tgk drama ne..sis kalo termiss tgk ja di youtube.

Post a Comment

You Rock My World!