Friday, 11 November 2011

Maharaja Lawak Mega - Adlin Aman Ramlie

Time sa masuk office, sa nampak kolix sa senyum2 lepas tu pandai ketawa sendiri depan computer dia. masa tu dia pakai headset..jadi sa yg curious ne pi lah tgk apa yg bikin geli hati dia cisss rupa2nya sibuk melayan maharaja lawak. Tapi bila tgk Adlin terus sa pun pandai melekat di situ...wah tak sangka pula Adlin pun join tu MLM ( Maharaja Lawak Mega). Not bad juga la...tapi yg lucunya semua juri2 pilihan dorang ne dia memang langsung teda comedic background mcm Chef wan, Datuk Siti ..well lantak doranglah kan.

Pic credited to Google
Paling tak tahan bila tgk lelaki sejati macam ne buli transform jadi macam...sila scroll down..


@@@@@@@@@@@@@@@@@


@@@@@@@@@@


@@@@@@@


@@@@


@


Bah jom layan..."jantann tak gunaaa...jantan tak guna..tak guna..tak gunaaa"....hehehehe...peace yo!

11 Loves Me ;-P:

Aki said... [Reply to Comment]

kindet.. ha ha ha.. buduh oh.. adlin2.. jantan tak gunaaaaa.. jantan tak guna tak guna tak guna... :-p

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

kurang asam..hahahhaa!!! adehh lawak oh!

sentap said... [Reply to Comment]

anak sapa ni.. boleh sentap mak dia.. hihi.. btw intro dh bes.. tarian pun macam betol2 tarian india aje.. cuma takde la komedi sgt.

dyanared said... [Reply to Comment]

femes ni rancangan tp sy x pernah tgk.hrmm...

Armstrong said... [Reply to Comment]

Hahaa sepa lelaki yang buli buat lawak macam tu, sia salute brabis. :D

Happy Saturday, Flo.

Flo said... [Reply to Comment]

@Aki:buwahahahaha...hancussss kejantanan dia kan.

Flo said... [Reply to Comment]

@Aemy Shamy:Lucu tgk dia menari hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

@sentap:nasib baik bukan laki aku..hahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@dyanared:Sa pun teda subscribe chanel ne..paling2 pun tgk di youtube ja.

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong:ko berani ka Arms? heheheh..anyway happy saturday too;-)

Viola Bella said... [Reply to Comment]

dei.....lucu bah pulak nie...

Post a Comment

You Rock My World!