Wednesday, 29 February 2012

Post # 10 - After a long silence.

Hey guys! sorry for the long silence k...sebenarnya teda perkara yg menarik mau kasi share sama kamurang sejak akhir2 ni,sebab tu lah sunyi sepi saja blog saya ni sekarang hihihi.My daily routine macam biasala kerja - makan - tidur -movie and karoks (erkk kadang2 ja)...Oh terlupa pula sekarang ni saya sama my bff Rosie sudah berjinak-jinak kembali ke arena "catwalk"  di perdana park....siok bah sambil catwalk buli cuci2 mata lagi wakakaka. Lepas catwalk...pi kupi2 sana tanjung aru beach...aiksss mcm mana mau slim ni??? ngeh ngeh.

So far ada 1 month sudah "walking" ni...ada juga penurunan berat badan tapi lambat lah..cuma ada beberapa kawan yg noticed mcm badan suda mengecil sikit aisymennnn ...ini yg bikin gua bersemangat lagi ni ...yehaaaa! (sorryla telampau perasan ni). Tapi putung stim betullah cuaca sekarang ni...asal petang ja mesti hujan..kociwaaa wohhh. Saya takut kalau terlampau lama rehat nanti pandai malas suda tu pi walking...haizzz.

Oh ya...mungkin dalam 1-2 hari ni..sa mau kasi deactivated ni blog buat sementara waktu untuk renovation..ka vagu!. bah tunggu dan lihat sajala apa kejadiannya...harap2 after kena renovate..pandai datang tu aura rajin mengupdate blog...tapi dnt worry aura BW sentiasa ada walaupun saya jarang kasi tinggal jejak.. selalu jadi silent reader saja ni. Wokeyla..mau sambung buat kerja dulu..susah juga di opis ni ada "CNN" yg tdk bertauliah..ni pun main tapuk-tapuk ja..ciaoooo.

9 Loves Me ;-P:

Michelle Sung said... [Reply to Comment]

yaa lama juga ko mghilang tu hehe..ba all the best 'walkingwalking on the road' kamurang ah haha..

have a nice day! =)

Jue said... [Reply to Comment]

Bah..next time..sound2 lah klu mau pi walking2 tu ya..hehehe

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Moi, tmpt sa pun ada CNN. Susah juga mau BW ni tp berani mati juga kadang2 hahaha!

♕ Mitchell Cullen ♕ said... [Reply to Comment]

jgn bimbang, sya setia menanti juga ne ;D

Dyana said... [Reply to Comment]

jgn dulu perasan kurus nnt hilang motivasi walking.sy rajin p gym skrg tp sakit badan plak.keke

CHINA DOLL said... [Reply to Comment]

wahhh... chayo-chayo... mudah-mudahan turut berat badan seperti yang diingini. kupikir selama ni ko kerja di labuan.

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Sioknya ada urang notice penurunan berat badan sudah.. Saya pun bersemangat kasi turun berat badan ni sekarang setelah 40 minggu memiara lamak! :D Jiayou2 to us..

Aemy Shamy said... [Reply to Comment]

lama betul ko menyepi kan..hehe..
i missed u!!

beaty said... [Reply to Comment]

flo..jangan sunyi2 bh..sa rindu ko juga kama..lol..

Post a Comment

You Rock My World!