Tuesday, 20 October 2009

Magic Touch!

Ni cerita basi sudah but i would like to share this to u ols...waktu aku pi KL hari tu aku ada terbeli benda ni "MIRCOZ for lash treatment formula and for Lengthening".Benda ni jarang aku guna sebab mahal oooohhh mo jimat2 pakai untuk hari2 yg tertentu saja;P ..tapi untuk tatapan korang aku rela untuk jadi model eye lash sekejap.Aku nak tunjuk before and after guna benda ni...so mari kita tgk apa kejadiannya...muahahahahah

This is how its look like (the white color)

Ni before lah kunun..bulu mata tu masi virgin lagi...alahai kontotnya

Step 1, before apply mircoz lash lengthening tu, ko kena apply apa2 jenis mascara dulu
Step ke-2 baru lah apply dgn benda ni (ia sejenis fibre).Kena apply dekat hujung bulu mata tu..tapi u have to do it slowly and steady yer supaya nampak kemas dan cantik

Step ke-3 Sekali lagi apply dgn mascara untuk final touch kay...untuk mencantikkan lagi bulu mata tu ko kena beli satu benda yg mmg khas untuk curl ur eye lash..bukan yg main kepit2 tu yer..ni jenis yg pakai battery punya..sori lupa pula nama benda tu.

Sorry gambar kureng memuaskan but ni lah hasilnya..u ols nampak tak perbezaannya?? bulu mata yg kontot boleh jadi mcm ni..lebat dan panjang mcm pakai fake eyelash kan?...actually if u want to kasi panjang lagi u can repeat the steps sampai seberapa panjang yg u korang mau.Eye lash ni mmg tahan lama kalo tangan korang tu tia gatallah.hehehehehe...oh ya benda ni aku dipaksa beli yer oleh the promoter..blaming the promoter lagi tu(^_^) di Sungai Wang Plaza. Harga promosi tym tu ialah RM79.00 daripada ori price RM99.00. I will try to get the clearer photo..will post to next entryla kay!

2 Loves Me ;-P:

Rosc said... [Reply to Comment]

aku mau lah. ada jual di kk kaini ah....

Flo said... [Reply to Comment]

Sa pun tia tau mbe di 1B ada tu...ko try check disitu.

Post a Comment

You Rock My World!