Thursday, 22 October 2009

Behind The Scene....

Just want to share photo of my office (consultant's office), macam ni lah keadaannya setiap hari verylah sunyi sebab dalam office tu cuma ada aku (admin), Fara (Engineer), uncle Yusoff (C.O.W) and bos kami Mr Hisyam (PM). Actually itu cuma lah untuk cover for my story coz the truth is...kami bertiga bz memasak di kitchen muahahahah
I knw this kind of scene jarang berlaku di office lain terutama sekali during office hours.But its normal for us here if we lazy to go out for lunch we just cook and lunch together. of coz we do some collections among us lah tapi lagi jimat...like Pak Najib said...1 Malaysia.yay!
Chicken's Curry
drooling

I ate with bread
Farra only ate the curry without rice...hmmm on diet ke?

5 Loves Me ;-P:

♥ AnnieMing ♥ said... [Reply to Comment]

punya main hebat.. siok oh! masak sama2, makan sama2.. wah.. sa tabik laini..

flo said... [Reply to Comment]

Annie: Ya bah siok..sebab 1 ofc semua sporting..inda sia2 sia pindah di opis consultant ni..tapi yg nda siok mcm mana mo control tu diet arrr hehehehhe

Rosc said... [Reply to Comment]

flo...kalau ada bambangan lagi tu....fuh....

Madam Casper said... [Reply to Comment]

weiii best la opis korang leh masak2 huhuhuhuhu..kami kat sini kuar pi beli lunch tak pun tggu org belanja haaaaaaa

beaty said... [Reply to Comment]

d mana jua ko keja ni...

Post a Comment

You Rock My World!