Saturday, 14 November 2009

AnotHeR ReWard to MySeLf..

Seperti biasa, setiap hari sabtu adalah hari untuk menimbang berat badan..OMG.. i've lost another 2 kg lagi...horrrayyyyy! so meaning to say, from 1/11/09 to 14/11/09 aku dah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 4 kg..not bad eh! This time aku betting ngan Mr "X" siapa kalah dia kena belanja makan "Chicken King" . So this afternoon he belanja me lunch @ Chicken King's restaurant ..teeheee
This is the place. ala-ala KFC juga.

Half American Roasted's Chicken

So tender, tasty.....yum yum...tengkiu Mr "X" ...berani bet lagi kerrr??? (^_^)


Habis lunch terus balik rumah sambung misi "menerjah blog" korang sambil klik2 nuffs...so korang dah klik2 balik nuff's ads aku ker? lol! kepada sesiapa yg setia melawat blog aku terutama sekali para pejuang tegar Nuffnang...tengkiu bebanyak...akan ku balas setiap kunjungan korang tu juga wokey!
HAVE A WONDERFUL AND GREAT WEEKEND!
~muakssss~

10 Loves Me ;-P:

kawie2020 said... [Reply to Comment]

crongatulation!!! 4kg is alot loss and need alot of effort... keep it up girl!!!

Flo said... [Reply to Comment]

Kawie2020:Tnx dear:)

I want to lose weight said... [Reply to Comment]

seronoknya turun berat.. akak mgu ni tak turun tak naik.. huhuhuhu

Angel said... [Reply to Comment]

wah~ 4 kg dalam satu bulan! good job! (",)d

sa pun dalam usaha menurunkan berat badan ni. termiss suda sa tu 99htn (lambat tau! haha) tapi sa buat yang sa punya sendiri2 ja. hehe.

Cik Adek Manes said... [Reply to Comment]

coolio.. ! lose 4 kg's in just 2 weeks..?? how did you do that..??

ajie said... [Reply to Comment]

sedapnya... nak mkan ke pulakkkkk...

Flo said... [Reply to Comment]

Angel & Adik Manis: my secret is no rice & do more exercise (^_^)

cik EPAL said... [Reply to Comment]

sedapnya ayam..nak klik nuff..dia tido pulak...heee...

btw, i link u k..nice blog ;)

neesa_jun said... [Reply to Comment]

aduhaiii~nampak sedap gila...mesti sedap gila jugaaa..argghhh...dah gila sebab nampak makanan...hahaah...

FloAlfera said... [Reply to Comment]

CikEpal & Nessa Jun: tnx for dropping by..:P

Post a Comment

You Rock My World!