Friday, 13 November 2009

Demam " klik2 Nuffnang" Melanda....

"Lastik nuff dia".." klik2 nuffs"..."kunjungan Nuffs"..."Nuffs Tido"...etc... sound familiar ryt?? seriously sebelum ni aku tak pernah pun ambil tahu pasal klik2 nuff ni walaupun dah kira lama berkecimpung dlm dunia blogger ni. (ref to my old blog). Lagi satu sebelum ni dlm blog's link aku cuma ada list kawan2 sahaja cuz Im a lil bit shy to ask ppl to add me in their list...lol!
Di pendekkan cerita , once upon a time..lol! aku punya kerajinan untuk "bloghopping" sampai ke tahap gaban...aku pi terjah blog sesorang ni (sorry i wont mention her name here k) .and she wrote about this nuffs thingy and i was amazed cuz she manage to earned about RM200+++/month by just klik2 other's blog nuffs ads. who will give u that amount of money just like that ryt??
So now im addicted to "klik2" muahahahahah....and the good thing is..my friend's list semakin bertambah from time to time.isn't great? so wahai nuffnangers...mari lah kita bersama-sama menjadi "Jutawan Nuffnang" T_T. Those who in my list i'll makesure to visit ur blog from time to time unless im bz with my works or internet's line ciput.But dont forget to visit me too kay! if u want me to add u..just leave a message in my shoutbox. (^_^)
Psssttt...i wish i can earn more $$$ for my x'mas shopping...can u help me?? i'll help u oso marr..can arrrr??? lol!

6 Loves Me ;-P:

BULLET said... [Reply to Comment]

tu la...dulu bullet pun ngok pasal ni tapi sekarang ni layan la...

Shafiq Hakim said... [Reply to Comment]

sama la kita :D

eugene said... [Reply to Comment]

Hey i click clikc no ad one , can give money ka,,,,,,,,,, ok, i wll come back and "tick tick for you" ok?

Flo said... [Reply to Comment]

Bullet & Shafiq: hmmmm its nvr too late

Eugene: hi tnx for visiting my blog and tick..tick for my ads k. i'll tick..tick urs 1 oso...lol!

kawie2020 said... [Reply to Comment]

aku dok klik gak..

POSH76 said... [Reply to Comment]

beb aku pun addicted sanggup kehulu kehilir dgn laptop dsbbkan penangan nuffnang

Post a Comment

You Rock My World!