Tuesday, 17 November 2009

Di kala Aku bosan.......

Hmmm jangan tak tau...aku pun boleh main dota walaupun tak seterrer mana...haaaa kutuk la..cemuh lah...cakaplah apa korang suka...yang penting aku enjoy main game ni...muahahahaha.Actually dah lama tak sentuh game ni, tetiba malam ni kawan ajak main so on ja lah...dulu selalu juga main game ni ngan Farra and boyprennya Oppers (pssttt si Oppers tu terrer giler).Aku tau ramai kalangan bloggers ni pun main dota kan..kan T_T.ala game ni kan femes terutama sekali dikalangan student..org mcm aku ni dah tak sesuai main benda ni..once in a while boleh lah juga layan..saja nak buang tabiat...;P
Malam ni, internet line slow tahap gaban...tadi masa main dota line balik2 "disconnected".Nak bloghopping pun susah...apatah lagi nak klik2 korang punya nuff...so sabar ja la arr..esok pagi baru aku ronda2 tempat kamu kay!...aku nak layan ...CSI dulu...ciao!

7 Loves Me ;-P:

Syed Salleh said... [Reply to Comment]

damn !!
dah level brape :p

Noorlaila Mohamed Nor said... [Reply to Comment]

wahh best!
jarang pompuan nak main dota
tingin nak blaja jugak!

kawie2020 said... [Reply to Comment]

aku x reti main arrr... ajar aku leh x?

wetfusion said... [Reply to Comment]

T_T
giler... ganas2.


blogwalking, jalan2 main click je

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said... [Reply to Comment]

perghm main gak ker?? add saya 5zal_4mat ... jadi partner ok!!!

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Syed: lupa lah...pasal level tu aku tak ambil kisah..lol!

Noor: tak takut addict ke nanti? heheh

Kawie2020: baik jangan layan karang addict susah koooo muahahahah

wetfusion: belum sampai tahap gila & ganas lah...still lady like (^_^)

Zikr: No problem..:)

mr. O said... [Reply to Comment]

woo, tak sangka pompuan pon leh main dota...
hehe...
respect lah...

Post a Comment

You Rock My World!