Wednesday, 18 November 2009

Bila "si dia" hampir tiba.....

Selera makan aku memang meluap-luap sukar nak di "control" lagi. Balik dari gym singgah KFC terus order "Snack's plate"...hah lantak ko..muahahahaha..kompom berat badan akan naik selepas ni. OH TIDAK...nasi sudah menjadi bubur...aku terlanjur!!!!
Terliur kah??

Aku tibai isi dagingnya yang mulus...hmmmm heaven
(perkkhhh mcm lah org lain tak pernah makan kfc) T_T

Side dish untuk melampiaskan nafsu yang melampau...
(ini bukan dari kfc yer..harap maklum)
muahahahahha
****************
***********
*********
******
****
***
**
Apa senyum2...hey korang fikir apa eh?

14 Loves Me ;-P:

POSH76 said... [Reply to Comment]

beselah i pun cam gini mcm2 nak kalahkan org pegnan...hehe

FirdHaikaL CHinta ilLahi said... [Reply to Comment]

beshnye kfc...lama diet kfc nie...bila boleh dapat makan lagi nie,,,

Lovely Emy said... [Reply to Comment]

buat perut rasa lapar pula (=.=")

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Posh76:..tu lah..mcm2 ragam hehehhe

Fird: Sekali sekala boleh kot..jangan makan kulitnya ..isi daging ja :P

Emy: Jom datang Labuan aku belanja KFC hehehhe

kawie2020 said... [Reply to Comment]

hehehehehe... tak pe.. buat balik arr..

Cik aiNa said... [Reply to Comment]

sungguh gojes ayam2 itu..ahhh x tahannn..nk kena singgah kfc jap lg..hahaa

♥ AnnieMing ♥ said... [Reply to Comment]

KFC snack plate? im luvin' it!

x ble tahan selera tu kalau sda jumpa kfc.. hehehe ;)

Flo said... [Reply to Comment]

kawie2020:
Hari ni workout 1 jam..gara2 KFC :P

Flo said... [Reply to Comment]

Cik Aina:Hahahah memang gojes...sebab tu tak tahan.lol!

Flo said... [Reply to Comment]

Cik Aina:Hahahah memang gojes...sebab tu tak tahan.lol!

Flo said... [Reply to Comment]

Annie: im luvin it too...perut aku lagi lah happy ish..ish...

erie said... [Reply to Comment]

aku kalau nampk gmbr makan ni terus jadi lapar

m0on said... [Reply to Comment]

tetibe lak jadik lapa... haha.. kmu da stimulate gastrik jus aku tuk kua.. lalala.. harus dapat kan petang ni jugak... lalalala~~

Rosc said... [Reply to Comment]

KFC mimang sukar di lapaskan.

Post a Comment

You Rock My World!