Thursday, 26 November 2009

Love Affair with FOOD

Ok kesinambungan cerita pasal dinner di Anjung Ketam...seperti biasa kalo suda berdepan dgn makanan aku mudah lupa diri..heheheheh, actually ada hati nak snap ketam2 tu tapi malu la pula dgn bos karang dicakapnya aku ni "Jakun" tak pernah nampak ketam walhal dah selalu pun kitaorang datang di situ. But dont worry i think farra going to write about it...just refer to her blog kay...banyak gambar yg dia snap malam tu heheheheh..aku jangan tanyalah mmg dunia ku dgn ketam2 tu saja...and the good thing is..aku berjaya mengawal diri daripada mengambil NASI (^_^) ..teeeheeee
Gambar2 di bawah tu...saja nak share dgn korang menu aku sepanjang hari ni....
Before go to work...sempat lagi menikmati "Yam Bun" for breakfast. I like it coz bun ni sangat lembut dan intinya yang sedap..yummmmy
For lunch, i had my "Wonder Soup"..ini sangat lah sesuai dan healthy bagi mereka yg dalam process mengslimkan badan...mcm aku ler heheheheh
Oleh sebab esok ada lah cuti ...so malam ni aku masak "Macaroni Pasta"..! Ada heavy sikit but once in a while ok lar tu kan..kan...:P

Ok before i off to my bed...just want to wish Selamat Hari Raya to all my Muslim friends/bloggers. Berhati2 dimana jua anda berada...dan selamat bergembira bersama family dan teman2.
xxxGOOD NIGHTXXX
Muaahhhhhh



3 Loves Me ;-P:

a d r e y n i e e l i s y a said... [Reply to Comment]

flo, bikin lapar mknn u neyh...
huhu... tapi sedap lg kelupis i.. hihih

Sharinginfoz said... [Reply to Comment]

sedapnya, makan hari raya sedap ni... tapi makan potato awak aja... bosan2 singgah ya

unwanted said... [Reply to Comment]

pergh, best giler makanan2 kat dalam gamabr tu..:)

Post a Comment

You Rock My World!