Tuesday, 24 November 2009

Why?

This few days im lil bit down coz my weight didn't show any progress,still maintain.. meaning to say my target to lose at least 2 kg/week is FAILED!!! huhuhuhu tak tahu mana dimana silapnya...ahhhh mungkin disebabkan KFC tu kot?? or Roti kosong?? or Maggi?? or Kuew teow ?? so far nasi belum aku sentuh lagi sejak Nov 1...workout mcm biasa...but im not give up yet..still long way to go anyway...so this week i really monitor my foods intake..Minta Maaf KFC ko akan kehilangan seorang regular costumer but just for temporary la ..muahahahah
Sebab tula mood untuk menghapdet blog agak slow...but no worries i will makesure to visit uols back...aku tak akan mengabaikan korang...cayala..uhuk^_^
Pagi ni, aku cuma makan roti bakar dengan teh O kurang manis. .
Masa aku hapdet blog ni...aku seorang diri kat office..my bos and the 2 engineers pi buat audit di contractor's office.Sunyi giler..ok lah sambung kerja dulu...kalau ada idea nanti hapdet lagi k.

4 Loves Me ;-P:

Jogger said... [Reply to Comment]

takper booh... pelan2

esk lusa ada arr kesan dia...

Flo said... [Reply to Comment]

Thanks Jogger :)

Ms Pancake said... [Reply to Comment]

jom2 join buat detox reramai.. :D

Jogger said... [Reply to Comment]

menarik gak tu... free ker?

Post a Comment

You Rock My World!