Saturday, 21 November 2009

How i spend my WEEKEND...............

I luvvvv weekend sebab boleh bangun lewat sedikit dari hari biasa...tetapi hari ni over sikit lah pula.. tadi bangun around 10.30 am..."wah terlebih sudah" muahahahaha. Pastu perut lapar tapi oleh kerana kemalasan aku sampai ke tahap gaban, malas mo kuar pi breakfast so masak saja lah makanan yg ada.yang ada cuma mee maggi + sosej+sayur. Semua bahan2 tu aku masak sekali (org sabah cakap "SUP MAGGI TERJUN") pernah dengar ka??muahahahaa..lantak lah yg penting perut aku kenyang T_T
Nampak sedap ke? ^_^
Petang tadi aku turun bandar nak beli ikan di UJ(utamajaya's supermarket) untuk santapan malam ni..errrkkk bukan yg ini kay...belum ada dalam sejarah aku makan lauk "Ikan Emas".Ini cuma kebetulan waktu aku lalu depan kedai aquarium , teringat ikan peliharaan aku cuma tinggal 3 ekor kecian sungguh so beli 2 ekor lagi untuk kasi cukup 5 ekor. Orang cina cakap ada "ONG" kalau no.5...betul ka??


Singgah office terus letak ikan tu dlm aquarium..hmmm baru meriah sedikit dalam tu

Opssss....baru aku perasan masi ada kerja yang perlu di langsaikan...nak update payroll untuk workers....alahai nampaknya kena buat "CHARITY WORKS" lah pula bukan boleh claim O.T pun ish..ish berkiralah pula..(jan tiru ini ok!!) :P...shhhhhhh nasib baik bos tak baca blog aku...kalau tdk nahas oiiiii
Okay lah buat kerja dulu, pasni nak pi blogjog/bloghopping...mcm ramai yg sudah update blog memasing...aku ni suka baca n3 korang yg best2 tu. k...happy weekend everyone!!

10 Loves Me ;-P:

::@.L.I.N:: said... [Reply to Comment]

samalah dgn alin...ari ni makan manggi jugak..ari ni ujan jer memanjang

Flo said... [Reply to Comment]

@LIN:

Hujan2 mmg shiok makan maggi :P

POSH76 said... [Reply to Comment]

sedaplak tngk megi tu...mau nak makan maggi lak ni...hehe

kawie2020 said... [Reply to Comment]

hehehehehe.. aku makan sedap ari ni.. jgn jeles ar... hehehehehe

Precious said... [Reply to Comment]

sup maggi terjun tu nampak sedap weii. Ikan emas tupun nampak sedappp. Hih hihiiiii ... Glup!!

ezzati said... [Reply to Comment]

hye...mmg kan..kalo mls..mmg megi la jd mangsaa...

Jogger said... [Reply to Comment]

megi terjun??? apa yg terjun nyer?? yg pasti air liur den arr tgk megi pagi2 nihh

Cik aiNa said... [Reply to Comment]

i pun selalu buat kerja amal...uwaaaa.

bole i mintak sekor ikan tu? hehe. nak letak atas meja ofis neh..

Flo said... [Reply to Comment]

Posh76:Makan jan tak makan..cuaca sejuk macam ni shiok pekena maggi :)

Kawie2020: makan sedap wah..shiok la u..anyway jan lupa makan bahagian untuk aku k.

Precious:dlm gambar mmg nampak sedap tapi rasa dia tetap maggi kweng2

ezzati: betul cakap u tu..kalo malas masak ..maggi lah jadi mangsanya

Jogger:maksudnya semua bahan2 tu di masak sekali wakakakaka

CikAina: bak sini address i kirim bagi u hahahahha

::~jAy DaMiEn~:: said... [Reply to Comment]

tinggalkan jejak di sini... kalau kat chatbox nanti, akan turun ke bawah pulak... hehehe~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

Post a Comment

You Rock My World!