Friday, 18 December 2009

Quick update from ME..............

Wah heavennya sebab cuti ngam2 hari ni (friday), esok saturday & sunday off..mmg berbaloi2.;P ..so today i spend the whole day with SHOPPING wowowowwo hebatkan.! sebab tu baru sekarang dapat santai2 di blog aku dan i windu cubuk2 blog korang juga ewahhhh gediks!!!!..sebenarnya ada beberapa benda lagi yg belum sempat dibeli, continue esokla...mmg best sebab this sunday aku balik kampung hooorrryyyy.....tak sabar rasanya nak jumpa org2 yg tersayang..jadi korang pun jangan rindu aku sebab..blog ini akan sepi selama 2 weeks!! aku tau bila di kampung mmg teda masa nak bertenet2 tapi i will try my best juga ler curi2 masa utk spy2 blog korang hehehehehh.
Oklah tia mau cerita panjang sebab aku nak ronda2 dulu sambil menbalas setiap kunjungan mesra dari korang...ewahhhhh (^_^)

9 Loves Me ;-P:

azizan4444 said... [Reply to Comment]

click samsung..ngeee

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

wah same la kte Flo...mia pun akan cuti 2 weeks...berkabung la jap blog ...hehe...by the way, semoga kristmas meriah hendaknya 4 u & family....

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

azizan: ty!

Mia-ina:
Wah bersawang lah blog kte nanti.anyway thanks for d wish Mia.

I want to lose weight said... [Reply to Comment]

Lamanya cuti raya...
Aku yg takde kampung ni mmg tak merasa laa balik2 cuti raya ni..

kawie2020 said... [Reply to Comment]

hehehehehehe.. selamat bercuti.. kawie pasti merindui mu.. hehehehehe

hisham said... [Reply to Comment]

hye...my 1st tour here i guess...hehe
~hv a nice journey..n mery xtmas...tk cre

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Zel:
Cuti setahun sekali ja tu la pasal cuti panjang...Tak pe mana2 pun sama saja if ur family is around you!

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Kawie2020:
i'll be missing u too hehehe

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Hisham:
Hi thanks for visiting me...and ur wish..u take care too :)

Post a Comment

You Rock My World!