Thursday, 10 December 2009

Senarai Perserta 3DDP (3 days detox plan)

Dear Ladies...
Sila check nama korang di bawah mana tau ada yang tertinggal ke...sila tinggalkan message dlm comment box ni k...aku akan cuba update dari masa ke semasa.Perlu diingatkan bahawa tiada sebarang paksaan untuk menyertai 3DDP ini cuma lah sebagai pembakar semangat bagi mereka yang nak lose weight and stay healthy!...kalo nak join..u 'r most welcome..i think lebih meriah jika kita detox beramai-ramai..so after ni boleh lah kita kongsi pengalaman masing-masing...right?. So kepada semua perserta, jangan lupa untuk menimbang berat pada hari ahad ni dan publishkan ke blog masing2 begitu juga menu dari day 1 hingga ke day 3 haruslah diblogkan .Siapakah yg akan jadi pengadil? semua perserta akan jadi pengadil sebab tu lah kejujuran sangatlah penting ok...kalo nak tipu diri sendiri yang rugi...izzit fair enough?? ..Good Luck to us!!


1. Farra_eng (http://farra-eng.com/)

2. Faizah_Haris (http://faizaharis.blogspot.com/)

3. Nadia Yuna (http://nadiayuna.blogspot.com/)

4. Misz Lina(http://miszrlina.blogspot.com/)

5. Mun_e (http://pandangdenganmatahati.blogspot.com/)

6 Amie Fadlie (http://nuramlya.blogspot.com/)

7. Leeja (http://mrshanif.blogspot.com)

8. Mimy Hamid (http://nurmimy.blogspot.com/)

9. Noradzlina Kamdani (http://noradzlinanakkurus.blogspot.com)

10.Yana (http://deazliyanish.blogspot.com/)

11.Farrah (http://shahiez.blogspot.com/)

12.Mimi Sharif (http://memoirs-of-mimi.blogspot.com/)

13.Lia (http://diary-diet-lia.blogspot.com/)

14.Asma (http://journaldietku.blogspot.com/)

15.Selly Buke (http://camelia7677.blogspot.com/)

16.Selly's Friend (http://123impianku.blogspot.com/)

17.Niena (http://nienazakaria.blogspot.com)

18.Misz_atiey (http://qlov3r.blogspot.com/)

19.Ninie (http://nurdiniayob.blogspot.com/)

20.Arbaieyah(http://arbaieyah.blogspot.com/)

21.@.L.i.n (http://alin-dietdiary.blogspot.com/)

22.Niney (http://mommydaddyicca.blogspot.com/)

23.Flo Alfera

4 Loves Me ;-P:

arbaieyah said... [Reply to Comment]

sy nak join jugakkkkk
nama: arbaieyah alias
d 99htn sya peserta no 51

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

good luck utk semua..

To Flo...nak ask..camne buat salad dressing tue..mia x nah wat...boleh bgtau tak...

mia x join nie sbb mia sakit,...tp mia akan cuba diet buah&sayur ni,.bagus gak....

misz_atiey said... [Reply to Comment]

chaiok2..gud luck 4 all...;)

Selly Buke said... [Reply to Comment]

flo, blog add sy yang sebenarnya ialah .. camelia99htn.blogspot.com

yang camelia7677 tu blog family.. hehe.. sori

Post a Comment

You Rock My World!