Tuesday, 23 February 2010

Lunch's date at Upperstar

Ini masih lagi cerita trip aku time CNY. Sebelum balik Labuan aku sempat lagi pi lunch date dgn kakak angkat & baby serta adik iparnya di Upperstar (Lintas). First time makan sini. Tempat ni mmg best, cantik dan bersih. Ramai betul orang datang situ sampai terpaksa tunggu giliran.nasib baik lah tdk tunggu lama.

Dari kiri- adik ipar , kakak angkat (Ain) & baby (Izz)

Yg bestnya dlm restaurant ni dorang ada menyediakan computer & internet. So sambil makan boleh lah melayari internet di situ. Baby Izz suka tgk cartoon "pingu" heheheh tomei kannnn

Me & Baby Izz


Aku pilih menu..curry chicken's rice..sedap ohhh ;P;P

Sampai sini saja la story aku pasal cny trip ..actually banyak lagi perkara2 yg menarik tapi cuma ini sajala yg dapat aku share2 dgn korang...yg lain tu biarlah menjadi rahsia.. seperti????? hints ( Valentine's date) ^_^.

5 Loves Me ;-P:

POSH76 said... [Reply to Comment]

comeinyer dak kecik tu...beb nanti kasik ur details send to my email
isma@gpstech.com.my...mau kasik pesen 99htn tu hehe

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Posh76:
TQVM dear!

NeenaAnuar said... [Reply to Comment]

cute nyer baby Izz tu... yg carry baby Izz pun sama cute! hihii...

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Neena:

Baby tu baru 3 mnth tapi very aktif lol!

eynda said... [Reply to Comment]

Eeeeeiiii comeynyerrrr baby Izz...tengok body dia tuuuu....macam nak gomol2 :-)

Post a Comment

You Rock My World!