Monday, 12 April 2010

My Sister's Wedding Last N3

This is my last n3 for my sista's wedding...i hope uols tdk boring okay. as wat i said before..tdk banyak gambar yg sempat aku ambil sebab "mak andam terjun" bz tahap gaban masa tu..so layan ja apa yg ada k..:))

Flower girls & ring bearer...semuanya anak buah aku..opsss yg buat "peace" tu my youngest sista ..cutekan dorang ;P

Acara menyarung cincin...lucu tgk my BIL ..nervous betul dia time tu lol!

Champagne toast!!..Two heart...Two soul...One love...ewahhhh

Acara memotong kek...(cuba korang tgk..ada something missing disitu) hurmmm apa arrr cuba teka?? hik3

Akhir sekali ...acara suap menyuap ...amboi2 hehehehh

Overall...puas hati walaupun masih banyak kekurangan...well we always learn from the mistakes bah kan..yang penting majlis berjalan dengan lancar dan semua orang bergumbira! (^_^)


8 Loves Me ;-P:

POSH76 said... [Reply to Comment]

mmg kiutla serba purple lak tu suker aku tngk hehe

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

menarik tgk pengiring..serba serbi purple...mmg kena temanya.semoga kakakmu bahgia selalu

ling said... [Reply to Comment]

Ptung kawin xdala...baru perasan ni kak

SJB said... [Reply to Comment]

Cantik juga tu color kamu pilih. saya pun suka :D.

Note: Pasal tu soalan tu, itu kek tidak ada apa apa di atas :D. Tapi tidak apa bah cantik juga.

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Posh:
Sebenarnya tema dorang is white-purple..<3

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mia-Ina:
Yg kawen tu my adiklah hehehhe..kakaknya belum lagi ;P

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Ling:
Tu lah ba ..hari tu di KB cuma patung yg untuk pengantin malay saja yg available..ingat mo beli tempat lain tapi lupa lah pula :))

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

SJB:
Sebenarnya my sis pilih tema putih saja..but terlampau plain la pula..jadi sa kasi cdg kaler purple..nasib baik dia setuju..

Mmg betul tekaan ko..tu lah kek tu mcm tdk lengkap tapi ok juga bah kan yg penting majlis berjalan lancar.

Post a Comment

You Rock My World!