Thursday, 8 April 2010

My Sister's Wedding Part 3

Adesss panjang betul cerita my sista's wedding ni (mcm korean movie pula ada part 1,2 & bla bla)...apa boleh buat..korang layan ja lah arrrr heheheh...


Presenting to all.........the bride of the day.!!!


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@

@@@@@@@

@@@@@

@@@

@

@

@

@

@

@

@

@

@


My lovely Sista......( she look chubby sebab dia tengah pregnant 5 months ++++) orang melayu kata..."bunting pelamin". For ur info majlis ni cuma untuk majlis bersanding ja..(belanja dapur) . Register kawen lama sudah.Biasalah zaman sekarang ni...nikah dulu pastu bila cukup $$$ baru buat majlis bersanding kan.

My sista with cousins...ladies in purple gitu...;P

With cousin lagi......

Lastly with ma brother......yg ini mmg natural chubby punya hik3.

Me???? goshhhh i was soooooooooo damn busy tat time after jadi "mak andam terjun" to my sista baru aku ada masa untuk bersiap2 itu pun kelam kabut suda sebab majlis mau start sudah...those pictures pun my cousin yg tolong ambil..kalo harap aku...alahai mmg kempunan lah korang mau tengok gambar my sista...aku sendiri pun tdk sempat nak bergambar dgn dia..harap2 saja dari photographer yg lain.


P/s...Sorry lah kualiti gambar kureng memuaskan sebab guna kamera ciput ja...hehehhe

To be continue..lagi....

7 Loves Me ;-P:

NeenaAnuar said... [Reply to Comment]

she looks pretty! ;)

I loikee her purple dress!

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Neena;

Hi dear..ty..i like her purple dress too.ngeee

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

nice dress..wah, bestnya akan dpt baby lps ni ur sis..

mun-e said... [Reply to Comment]

kak flo ni bangsa ape sebenarnya ek? :)

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mia-Ina:
Hi Ina tnx for visiting me.ya tak sabar lagi nak tunggu baby keluar,aku pula yg excited hehehhe

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mun-e:
Hi mun aku ni berbangsa kadazandusun :)(Local dari sabah bah) hehehehhe

SJB said... [Reply to Comment]

chubby pun tapi masih juga nampak cantik :D. Pandai juga kau kasih maku up dia. Cantik bah.

Post a Comment

You Rock My World!