Saturday, 22 May 2010

Ladies Nite & Birthday Partaayyy

Malam khamis yg lalu..aku dan geng2 futsal telah membuat suprise birthday kepada salah seorang team kami di Cheers Pub (Tiara Hotel)...actually her actual birthday is on sunday (23/5) if i don't mistakenla but dorang ni smart juga sebab every thursday ialah ladies nite @ Cheers pub so ada free flow drinks for ladies from 8pm-11pm so kami pun ambil lah kesempatan utk meraikan her besday advance sikit ..bijak kan? matilah kalau kalo si Zab tau ni..hehehehheheheh

Sambil-sambil tu boleh lah layan live band disitu.

Tadaaa..ni lah si Birthday gal yg gediks tu hahahhahaha...malu2 kucen lagi sebab kena suprise kan...
Anyway Happy Birthday Dear Zab...we lappppp uuuuuu...muaaahhhhhh

Muka2 yang control ayu....

With the birthday gal...errkkkk ada "thorn among the roses" la pula...(cheeeeewaaa)..by the way we really had fun that nite..semua pun gila2..macam tempat tu kami yg punya ngeh ngeh! nasib baik tdk kena halau..miahahahhaha

1 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Happy birthday to your friend. Begitu lah bah kalau sudah semua bergumpul heheh.

Post a Comment

You Rock My World!