Thursday, 20 May 2010

Stress melanda bila.....

Kunci kereta aku hilang (i mean company's car) huarrrgggghhhh...dari pagi hingga sekarang masih lagi mencari sini sana sampai tong sampah pun aku selongkar..huhuhuhu--kali terakhir nampak kunci tu semalam..sebab sebelum itu ada colleague aku guna kereta tu tapi dia ada bagi balik kunci tu..lepas tu aku tak ingat dimana aku letak kunci tu sebab semalam aku teda guna kereta pun.habis satu opis aku selongkar tanya org opis semua pun tak tahu....sudah lah keadaan opis sekarang ni mcm di landa tsunami--brensek bangat sih...mmmm adakah aku suda jadi pelupa..hilang ingatan.! lebih teruk lagi sebab spare kunci pun teda....nampak gayanya kalo kunci tu tak di jumpai..terpaksa lah aku pi jumpa bomoh minta tolong tengokkan...wakakakakak sottt sudah ni...ok la..dah lepas geram & stress kat sini...sila abaikan k.

7 Loves Me ;-P:

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

kene mkn kismis utk pulihkan daya ingatan...he he he mcm le sy xjd seorg pelupa

SJB said... [Reply to Comment]

Ada kau check di pocket kau? mesti lah bah ada kan? bodoh punya soalan hahahha. kesian kau bah good luck cari kau punya kunci k.

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Nora:
Ya aku pun ingat nak start makan kismis selapas ni..kot2 boleh ingat mana perginya kunci tu hehehehh anyway tnx for the idea.

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

SJB:
Semua pocket baju/seluar yg tdk kena pakai pun sa pi suda check hehehhehe..

Rosc said... [Reply to Comment]

bah ada toyol kali tu upis kamu

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Rosc:
Sa pun fikir mcm tu juga..ngeh ngeh

SJB said... [Reply to Comment]

Eee toyol. Takuttttt.

Post a Comment

You Rock My World!