Monday, 31 May 2010

Live update from K.K yay!

Weeeee..aku di kk suda ni, sekarang ni lepak-lepak di hotel.sambil layan blog & fb.nasib baik jugala dorang ada provide WIFI so inda sia-sia juga aku bawa laptop..aku punya kaki pun sakit lagi ni sebab satu hari jalan2 di shopping mall..ekceli malam ni aku ada plan mo lepak2 sama bestfren tapi last minute dorang kansel sebab adalah hal-hal yg tdk dapat dielakkan so kena posponed malam esok.bah nanti-nanti lah aku update balik blog & upload tu gambar-gambar.Lupa bah bawa tu kamera punya usb.gonna sleep now..good nite uolsss & sweet dreams.

2 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Wah tinggal di hotel, best ni. Bah ambil lah banyak banyak gambar k? :D.

Flo said... [Reply to Comment]

SJB:
Heheheh tinggal di hotel murahan ja..bah nanti sa cuba ambil gambar banyak2 k.

Post a Comment

You Rock My World!