Wednesday, 2 June 2010

Wednesday's Blues??............

Im back to Labuan ody but still tired....tadi pagi punya la liat mau bangun, tapi kerja punya pasal terpaksa la jugakan.Di opis cuma aku dgn PM ja, staff yang lain masih lagi bercuti...dari pagi sampai sekarang mata tu terasa berat ja sebab mengantuk.baru siap edit tu gambar2 semasa bercuti di K.K tapi tunggu lah bila mood tu okay baru lah aku update k.Kalo ikutkan hati mau saja aku balik 1/2 day tapi kecian juga kalo bos aku ni sorang2 di opis..manalah tau ada dia mau suruh buatkan tapi aku tgk dia tu macam relax ja ...hmmmm bertahan ja lah.bah.. bagus lagi aku pi ronda-ronda blog korang dulu..mana tau hilang juga ngantuk ni. So weekend korang macam mana???

3 Loves Me ;-P:

noradzlina.kamdani said... [Reply to Comment]

very tiring weekend but a happy one...attended my lil sis wediding ceremony

SJB said... [Reply to Comment]

You know my weekend kan? heheh. Bah, pelan pelan lah kau k.

Flo said... [Reply to Comment]

Nora:
Wah im sure u had fun too.

SJB:
Yeah kita masing2 bz during our weekend kan..yg penting kita enjoy!

Post a Comment

You Rock My World!