Wednesday, 5 May 2010

What i did last saturday....hmmmmm

uhuuuuu....how are u guys?? masih ada lagi ka yg sudi visit blog aku ni?? biasalah tuan punya blog ni macam tu biskut "chipsmore" kejap ada kejap tak ada.kweng 2x. Ok lah...ni mau share2 sama korang aku punya aktiviti during labour day. Sebab tdk tau mau buat apa so kawan satu opis ajak pi memancing.Aku pun on ja...at least teda juga menternak lemak di bilik kannnnn ;P


Lebih kurang jam 2.30 pm kami pun bertolak dari rumah...kali ini tempat kami memancing agak jauh sebab kitaorang kena jalan sejauh 1 km dari jalan besar..fuhhhh mau saja aku patah balik.Lepas tu kena jalan ikut tepi longkang yg sempit dan agak berbahaya seperti gambar di atas (sila tgk anak panah)..Tuhan ja yg tau mcm mana takutnya aku masa tu..tapi kerana semangat mau pi memancing berkobar-kobar (uweeekkk) terpaksa juga lah hehehehhe.


Yippie dapat ikan...tapi mcm ikan utk hiasan akuarium ja (sebenarnya malas mau letak ni gambar sebab ada iras-iras tu terrorist..ni lah semuanya gara2 lupa bawa topi.) layan ja la kay.....
Nah ini lah hasi tangkapan kami hari tu..not bad juga kan....

Ni lah kawan2 satu kerja aku...semua pun muka kepenatan..tapi tetap maintain cool ja kan.

Yg paling best .. sambil memancing tu dapat juga kami menghayati keindahan sunset...cool eh!
bah itu ja lah cerita kami punya fishing trip...masi banyak gambar lagi tapi ini saja yg aku dapat share disini...rajin2lah check di fesbuk aku kalo mo tgk gambar2 yg lain kay.

p/s time ni masi di opis buat kerja overtime..sempat lagi update blog shhhhhh...;P

8 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Wah..banyak juga ikan kamu dapat kan. Best oh. Jadi sudah lah kamu masak tu ikan heheh.

Flo said... [Reply to Comment]

SJB.
Sudah dlm perut hahahhaha

Rosc said... [Reply to Comment]

macama bini2 terrorist jak ko tu heheheh jan marah

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

terkejut tgk gmbr kak flo dengan tudung tue..hehe

Anonymous said... [Reply to Comment]

Ikan ni ndak sadap kan? cubalah ikan kerapu ka ... baru puas makan hehe..

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Rosc:

Heheheheheheh

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Mia_Ina:
Mia ini kes lupa bawa topi..terpaksa la pakai tudung ;P

Flo Alfera said... [Reply to Comment]

Anon:
Tak ingat pula ada termakan ikan tu atau tdk..ekceli kami ada juga dapat ikan kerapu 2-3 ekor.

Post a Comment

You Rock My World!