Thursday, 3 June 2010

Cuti-cuti @ key key (part 1)

Hari pertama di KK , tidak banyak aktiviti yang di lakukan sebab perjalanan hampir 1/2 hari dari Labuan-KK sangat lah memenatkan..so sementara menunggu masa untuk check-in aku pi lah jalan-jalan di centre point (shopping mall).Percaya atau tidak dalam masa 1 jam di situ aku berjaya melabur duit untuk baju baru..hebat kan? padahal niat sebenar tu cuma untuk membuang masa saja..so after that, aku pi lah check-in di hotel (budget hotel) dan merehatkan diri sampailah malam.Actually malam tu aku suda ada plan untuk lepak2 dengan bestfrens tapi last minute kansel sebab masing-masing ada hal.

Malam tu dinner @ Sugarbun ja.sebab tempat itu yang paling dekat ngan hotel aku.Masa aku kerja di kk dulu tempat ni lah aku selalu lepak sama kawan-kawan sebab tempat ni kira best jugalah sebab sambil makan boleh layan live band.

Setiap meja ada candle light lagi tu...perasan romantik lah konon hehehehhe

Tertarik dengan design lampu yg ada disitu...

Ni lah dinner aku....(Asam pedas fish with rice)

My fren order ni........tah apa suda nama makanan ni..

Akhir sekali gambar bonus....mukaku yang semakin membulat wakakakakaka

To be continue.......

10 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Ini sugarbun bah, bukan yang dekat tu milimewah kah?. Atau lain tempat.

Flo said... [Reply to Comment]

SJB

Yang dekat milimewah la ni.ramai betul tourist yang lepak2 di situ.memang best juga la tempat dia ni.

::@.L.I.N:: said... [Reply to Comment]

apsal pic semua nyer tak pernah nampak penuh... cover yerk....

S said... [Reply to Comment]

Wah rupanya sugarbun belum tutup lagi...rindu mo balik KK

Marina Monroe said... [Reply to Comment]

Salam Ziarah, TQ for touring aunty's blog. Yrs alslo nice. bye..

Flo said... [Reply to Comment]

@LIN
Hi lin how are u? takda apa nak cover..cuma org sebelah tu taknak gambar dia kena tepek dlm blog aku..tu la pasal.hehheheh

Flo said... [Reply to Comment]

S:
Mana da dorang mau tutup tu...mau upgrade adalah hehehehhehe

Flo said... [Reply to Comment]

Marina Monreo:
Hi Auntie ty sebab sudi melawat blog aku ni..actually im addicted to read ur life story...sangat best..sekarang ni baru baca ep.49.hehehheh

Uncle Lee said... [Reply to Comment]

Hello Young lady, I was at SJB Nina Ricci's place and about to check out noticed your unusual callsign and did a U turn busybody over.
Wow! And I was commenting in Nina Ricci's blog of the beautiful, exotic ladies in Sarawak, Sabah....
and now admiring your lovely pics....

Young lady, you sure have traffic stopper good looks, *wink*.
Nasib baik I'm reading and not driving, otherwise tentu have an affair with the back of a bus, ha ha.

I love that fish assam pedas and the lovely red decor of that restaurant. The assam fish looks delicious!
You have fun, stay young and keep a sing in your heart, Lee.

Flo said... [Reply to Comment]

Hi Uncle Lee,

Thks for dropping by to my page..heheheh malu-malu kucing terus saya kena puji macam tu hahahhaha just kidding!

Post a Comment

You Rock My World!