Tuesday, 8 June 2010

Cuti-cuti @ key key (part 2)

Hari ke-2 bangun lewat sikit, dapat kol dari my fren ajak pi "brunch". Kalo turun KK mesti wajib makan di tempat ni "Mint" Vietnamese restaurant. Selalu makan di cawangan dorang yg dekat gaya street tapi kali ni my fren ajak pi makan di cawangan baru dorang di karamunsing area...

Tempat baru ni ada dua bahagian..samada korang mau duduk tempat yg ada aircond ataupun yg open air .Kamiorang pilih yg open air punyalah.best juga duduk di luar tu luas pemandangan..hehehheheh


Layan ja gambar-gambar makanan kami hari tu...tapi memang sedap i tell u..makan sampai licin bah :P


Selepas tu kami pi jalan-jalan di KK Suria. Hmmm masih banyak lagi shop lot yg belum buka..

Alang-alang suda masuk apa lagi pi lah cuci mata di dalam tu..try perfume ,kasut dan macam2 lagi la

Tengok aksesori yang di jual pun memang cantik-cantik tapi harga pun melatoppsss juga lah hehehehh




Barang2 untuk perhiasan rumah pun cantik-cantik belaka..ada diskaun lagi tu (oh ya ada metrojaya suda di KK Suria ni)


Akhir sekali my fren yg sempat jadi model towel..tah suka betul dia paten2 macam tu...kalo tak silap aku harga dia dalam RM20++ macam tu.

Ok selepas tu kami pegi ke..........................to be continue! hik3

6 Loves Me ;-P:

black_mel said... [Reply to Comment]

restoran mint tu mahal2 tak harga makanan dia?mcm key ep c ker?

SJB said... [Reply to Comment]

Tulah, macamana lah orang mahu shopping tu kalau harga pun mahal kan?.

eynda said... [Reply to Comment]

Sayur tepi pinggan ayam tu nampak sedap hehe...

Flo said... [Reply to Comment]

Black_mel:

Hi black...for me makanan di situ memang sedap dan berpatutan harganya.

Flo said... [Reply to Comment]

SJB:
Tu la pasal...cuci mata ja lah hehehehhe..actually ada juga la terbeli tapi yg murah2 ja lah..bikin kenangan.

Flo said... [Reply to Comment]

Eynda:
Memang mabeles! i lykkkk

Post a Comment

You Rock My World!