Friday, 11 June 2010

Cuti-cuti @ Key Key (part 3)

Nda habis-habis lagi cerita pasal cuti2 aku ni..harap2 korang bersabar lah k..(ketara tiada idea lain bah kan..;P). ok after cuci2 mata di shopping mall..kawan aku pun ajak pi tgk movie. actually we planning to watch "Shrek Forever After" yang 3D punya tapi kami terlewat 30 minutes so terpaksa layan movie "Bounty Hunter" romantic comedy ..jalan ceritanya pandai2 lah korang google sendiri k..for this movie i gv 4/ 5 ***.

First time tgk movie di sini..hmmm not bad juga..biasalah kan masih baru lagi

Kawan aku gedik mau bergambar sama poster cartoon nie..tah apa nama suda.

Tgk wayang saja tanpa popcorn & soft drink memang tdk lengkap hehehehhe

Our seating is no 6...kena tgk no tu menyala baru boleh masuk dalam tu...hmmm something new for me lah...Jakun! hihihihih


Ni time mau masuk sudah..cantik carpet tu kan....di dalam punyalah sejuk gila..menyesal tidak bawa
jaket. Mau peluk2 bf disebelah pun karang kawan aku jeles wakakakkakaka..sila jangan percaya..just kidding!..

~~Movie tamat lebih kurang jam 6pm..selepas tu kamiorang bertolak ke destinasi seterusnya.....to be continue lagi...jan mare!~~:D


1 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Kamu dua orang saja kah tengok wayang? Wah..memang best ni kan masuk panggung wayang baru heheh. Eh baru kah ni?. Bagi saya baru lah tu kekeke.

Post a Comment

You Rock My World!