Wednesday, 7 July 2010

My Cousin's Wedding

Just want to share with uols the photos during my cousin's big day. tapi sorry la arrr sebab gambar-gambar ni tdk tersusun sebab terlalu banyak dan susah mau pilih.I think korang pun biasa juga bah kan tengok wedding di hotel ..lebih kurang sama ja so...korang layan ja lah gambar ni k. (ketara teda idea hoho..)

Me and my beautiful cousins (oh ya yg pakai dress hitam tu my sista)

Enjoying the wine........

The Menu.......




Luv the setting


Welcoming the bride & groom

Cake cutting ceremony

8 Loves Me ;-P:

♥ AnnieMing ♥ said... [Reply to Comment]

Nice oh.. ^_^ When you said d girl in black is your sister, sa ingat si Canye lagi tu. Hehehe.. Your other sister bah kan dia?

Flo said... [Reply to Comment]

Annie:
sista sa yg ke-4.si canye time ni mo tunggu beranak suda tu hehehehheh.

Angel said... [Reply to Comment]

wah nice! :) d mana ni wedding?

Mia-Ina said... [Reply to Comment]

wah besarnya kek

Flo said... [Reply to Comment]

Angel:
di Beverly hotel, KK :))

Flo said... [Reply to Comment]

Mia:
Kek tu memang besar tapi sayangnya aku tak sempat nak merasa hehehhehe

SJB said... [Reply to Comment]

Cantik cantik sumandak ni hehehe. Wah ya saya pun suka tu setting.

Flo said... [Reply to Comment]

SJB;

heheheh ty

Post a Comment

You Rock My World!