Monday, 21 June 2010

Beach Gurlz...........

Yesterday..aku dan my gfrens pi picnic & bbq di pantai...orang lain sibuk celebrate father's day kami pula yg jauh dari family ni pun buat aktiviti tersendiri..sedih juga lah sebab tdk dapat celebrate bersama family ...tapi apa buli buat kan.huhuhuhu


Si dua ekor ni inda sabar lagi pi berendam di laut...aku cuma jadi mamarazzi ja lah....kalu mandi laut ni aku inda berapa minat tapi kalo mandi sungai baru best heheheh.

Nah...kesiokan betul dia...

Sotong & ayam...sdg di panggang

Yang paling best lagi kami sempat lagi buat "hinava" ( makanan tradisional org sabah)

Tadaa....( kalo mau tau apa tu hinava..sila lah tanya uncle google k)

Ada udang bakar lagi

dan ikan bakar....pun harusssss


4 Loves Me ;-P:

::@.L.I.N:: said... [Reply to Comment]

nak tanya hinava tu diperbuat daru ikan fresh kan...

Flo said... [Reply to Comment]

@ LIN
Ya mesti ikan fresh.

SJB said... [Reply to Comment]

3 orang saja kamu?. Rajin juga kamu buat begitu banyak makanan. wah...hebat ni sampai sempat lagi buat hinava.

Sama lah kita tu, saya pun tidak suka mandi di laut tapi di sini pun mana ada laut heheh. Tasik saja.

eynda said... [Reply to Comment]

Udang bakar tu nampak yummyyy...

Post a Comment

You Rock My World!