Thursday, 26 August 2010

Berbuka puasa

Hari tu aku ada join kawan aku pi berbuka puasa di Novotel hotel (1B). Actually kami nampak tu advertisement di newspaper yg dorang ada promotion sepanjang bulan puasa ni cuma RM36 nett/pax. quite cheap juga bah kan.

First time masuk hotel ni

Oh ya gambar ni aku ambil time mau pulang sudah..orang pun ramai yg balik sudah.

Ni lah nama restaurant yang kami pigi tu "The Square"

My colleague & her friend yg kelaparan..maklumlah dorang ni puasa hehehhehe

Antara makanan yang ada di situ


Assorted salads


Overall buffet sana ok lah but not much choices tapi berbaloi lah dengan harga dia. Ada macam-macam jenis makanan lagi yg tidak sempat aku snap sebab bz makan.ngeeee.


5 Loves Me ;-P:

Rosc said... [Reply to Comment]

Ko ni bikin lapar

S said... [Reply to Comment]

Area mana hotel ini? Lamanya ndak balik KK..

SJB said... [Reply to Comment]
This comment has been removed by the author.
SJB said... [Reply to Comment]

Buffet kah?.

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

SJB;
Ya buffet tapi tdk banyak choice lah.

Post a Comment

You Rock My World!