Monday, 30 August 2010

A dinner's treat from my gfren

Few days ago, my gf (baju pink) belanja kami dinner somewhere in Tg.Aru but lupa suda apa nama kedai makan tu..ayaaaa makan ja mcm mana mau slim down hehehehhehe.

Ni dua olang liang amoi still available wooooo ada sesiapa mau berkenalan?? hahahha just kidding..dorang ni selalu keluar dlm blog aku..besa lah my bff kan harus mah.

Just for ur eyes only arrr.....

Ni fav kamiorang....



Ni ikan pari bakar bikin kami tambah selera makan..

p/s...tq dalink..next time belanja lagi k hehehhehe

9 Loves Me ;-P:

SJB said... [Reply to Comment]

Terliur saya tengok tu ikan pari.

CHINA DOLL said... [Reply to Comment]

ini restoran bukan yang sebelah restoran seri dewi tu kah??? (Pekan tg. aru)?? sebab lauk pauknya mcm familiar. Baru semlm sia p sana.

CHINA DOLL said... [Reply to Comment]

kirim salam sama tu baju belang-belang. bulih berkenalan kah tu?

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

SJB:
Ikan pari dia yg paling best sana tu :)

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Chinadoll:
Sana lah la bah tu, ni baru 2nd time sia pigi sana sebab tu ikan pari bakar dorang sa suka hehehheh

p/s bah nanti sa kasi sampai salam ko sama si baju belang tu hehehhehe

♥ AnnieMing ♥ said... [Reply to Comment]

Nasib sa sudah makan, kalau inda ada la sa keliur nampak ni gambar2.. ;-) Hehe

Rosc said... [Reply to Comment]

Pssssttttt....salam sudah sampai dan diterima....

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Annie:
Tapunnnn bilang hehehhehe

Gallivanter said... [Reply to Comment]

SLURP....air liur sudah terkeluar...

Post a Comment

You Rock My World!