Saturday, 20 November 2010

Thank God it's Saturday!!

Ni barulah dikatakan blog yang bersawang.... ibarat rumah yang tidak bertuan hehehheheh.ntahlah sejak beberapa bulan ni malas betul mo update blog... bukannya teda story tapi idea menulis tu yang kurengggg.Banyak perkara yang berlaku sejak akhir-akhir ni...mau cerita  dlm blog pun berfikir 2-3 kali sebab korang tau lah ada STALKER yang berniat tdk baik tu memang tertunggu-tunggu cerita sensasi dari aku..wakakaka. Tapi peduli lah bah kan...malas suda mo fikir.

Christmas is just around the corner....tdk sabar-sabar suda mau pi holiday ;P...semalam my mom kol, tanya bila aku start cuti..bila mo mau set up tu x'mas tree lagi..hahahhaha inda sabar suda bah. biasala time tu ja dapat berkumpul semua. mesti lah excited.

Cerita terbaru mengenai aku...still in progress untuk "meselimkan" badan ahaks! selain daripada menjaga permakanan, harusla juga ada exercise. Sekarang ni aktif bermain badminton dan juga walking..lagi enjoy daripada pegi gym :)))

Bah...that all for today..enjoy ur weekend peeps!



6 Loves Me ;-P:

Rosc said... [Reply to Comment]

ya buat tu tag!!!!!!

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Haha tingu si Rosc kasi remind sudah ;-D

Wah rajin ko berexercise ah moi.. All the best in the penyeliman badan! ^_^

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Buat tag pun boleh bah hehehe.

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Annie:
Baru start juga ni moi...hehehhehe

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

Rosc
Bah nanti kalo mood rajin sa dtg baru sa buat tu tag k.

Va Va Voom said... [Reply to Comment]

SJB:

Ya bah banyak suda utang tag sa ni hehhehe

Post a Comment

You Rock My World!