Wednesday, 27 October 2010

The SHOE Paparazzi

Nahhh ni kali la korang cuci mata tgk gambar2 kasut yg aku snap time my friend punya hen's nite. ekceli backdated suda bah nie tapi mau juga aku share2 sama the"shoe lovers" di luar sana hehehheheh.bah cuba kamu teka mana satu kasut sa dlm gambar tu...sepa yg dapat teka aku bagi kasut tu sama pemenang dia..hahahhaha just kidding!!!!...just for fun ja lah k.














p/s Tq veli-veli much to the shoes owner sebab "sporting" time aku minta premission snap kasut korang.

3 Loves Me ;-P:

AngelineJ said... [Reply to Comment]

my favourite has to be the shoes above mine.... fuiyooh, gladiator glam glam oh!

Flo said... [Reply to Comment]

@ AngelineJ

sia pun terus jatuh cinta with the same shoes too.....hehehhehe

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Semua pun cantik cantik oh.

Post a Comment

You Rock My World!