Thursday, 24 February 2011

Mel & Fizan's birthday celebration @ Secret Recipe

Ni cerita 2 hari yang lepas tapi baru hari keluar di blog aku (dasar pemalas).Walaupun kami ada 1 hr ja lunch time tapi sempat juga kami pi celebrate besday dorang di secretrecipe, Suria K.K. 

Ini lah besday girl & boy sedang berbincang apa menu mau order

Naahh kau banyak pilihan kek di sini..berliur sudah aku ngehngeh

Pastu kami purchase 2 slice kek untuk dorang..sempat lagi minta lilin..malu2 kucen lagi kunun dorang ni heheheheh

Nah close up sikit gambar kek dorang ni (nama lupa suda)

Yummy

Besday girl kelaparan suda 

Ni order aku..ayam masak asam pedas (kalo inda silap lah ) 

Ni pula besday boy..mau makan pun masi control macho tsk..


Yang paling penting tukang sponsor kami hahahahhaha..tq darling..

To my beloved kolix Mell & Fizan congratulations on your birthday with sincere wishes that the coming year..be full of health, happiness and everything good for both of you...bah jangan kama lupa jemput pi wedding kamu k  (..oppsss dorang ni bukan kapel aah) tapi secara kebetulan mereka berdua ni  akan melangsungkan perkahwinan dalam tahun ini dengan pasangan masing2 lah hehehehhe

p/s Jangan tanya napa teda muka aku sini..biasalah kalo tukang gambar ;P

8 Loves Me ;-P:

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Happy belated birthday to your friends!

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Lapar saya tengok tu makanan.

Flo said... [Reply to Comment]

Annie:
Tq tq (on behalf dorang) ngeh ngeh

Flo said... [Reply to Comment]

SJB:

Ya bah bikin lapar kan...tapi mo pi makan sana ni mo fikir 2-3 kali sebab mahal gia..hehehehh

CathJ said... [Reply to Comment]

wahhhhhhhhh the cake... sedappppppppp!!!! ^_^

Flo said... [Reply to Comment]

CathJ

Terbaik & yummyyy :)

Aku Lah SI paRI paRI said... [Reply to Comment]

hehe aiks bila nie ah....btw happy belated bday sama diurang dua lah....

Flo said... [Reply to Comment]

Pari-pari:
Yg 21hb nie , sal ajak celebrate bday dorang..aku tumpang sekaki ja hehehehe

Post a Comment

You Rock My World!