Sunday, 27 February 2011

Burung Hantu


pic credit to google


OMG ...almost 2.30 am ody tapi belum dapat tidur lg..
napa lah mata aku ni tidak pandai ngantuk-ngantuk nie...haizzzzz
Nasib baik weekend so buli bangun lewat sikit...
Kalo tdk..ada lah orang pi kerja dengan mata panda..:(
ayaaaa jelosnya aku sama korang..mesti mimpi basah yang indah2 sudah nie kan ;P
Bah...mo pi minum susu dulu mana tau lepas ni buli tidur.(first time nie minum susu pagi2 buta)
Kamu ada??? hehehehhehe

p/s best juga kalo ada orang tolong dodoikan ngehngeh


7 Loves Me ;-P:

Kaseh said... [Reply to Comment]

kita serupaaaaa... sib baik esok cuti..leh tido sampai tghari..lalala

mun-e said... [Reply to Comment]

elo kamu.. hehe.

saya sudah tukar link blog.. nanti update link ya TQ ;)

Farra Dhelina said... [Reply to Comment]

hpy sunday!

Flo said... [Reply to Comment]

Kaseh:
hari nie bangun around 11.30am dah...tsk..tsk..

Flo said... [Reply to Comment]

Mun-e,

Hello dear..tq for visiting me ..ok nanti update ur link k.

Flo said... [Reply to Comment]

Farra:
Happy sunday too :)

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Nasib juga weekend, kalau tidak huhu habis lah kau.

Post a Comment

You Rock My World!