Tuesday, 26 April 2011

Cerita hari ne...

Good morning all!

This morning punyalah awal sa bangun...selalunya sa set alarm jam 7.00am tapi hari ne sa "terbangun" sebelum alarm bunyi...wahhh satu pencapaian yg harus dibanggakan (untuk diri sendiri) sebab selalunya sa pandai2 kasi extended to alarm sampai 7.20am.;-P.

Yesterday..sampai ja dari kampung terus buka lappy check blog....ingat mau update malam tu tapi "power" ngantuk sa lebih kuat so terpaksa la sa sambung tidur sampai pagi...penat bah driving..kalo auto tdk apa juga kannn.

Cerita masa di kampung memang best juga lah sebab selain daripada masakan mami sa yg sentiasa berjaya membuatkan sa lupa diri...indoor activities seperti sesi bergossip dengan cousin2 pun sangat menyeronokkan ...dari situlah sa tau pasal si anu si itu bla bla....dan perkembangan terbaru di kampung sa..(ada sedikit unsur2 busy body di situ) tapi yang penting sa dapat beramah mesra dengan dorang. biasa la tu kannnn.

Picture..satu pun tarak ada..lagi pun teda gambar2 yang menarik mau disnap. Ingat mau plan pi mandi manda di sungai tapi hujan lah pulak so semua outdoor activities kena kansel.

ok la macam2 pula sa mencarut disini..padahal tu paperworks menjeling-jeling suda sama sa..nantila sa pi BW.. mesti banyak cerita terbaru sa ketinggalan ni.hehehhehe

k la see ya around!

16 Loves Me ;-P:

Arief Arf said... [Reply to Comment]

kalau terbangun awal daripada biasa mesti tension kan?
heheheh

beaty said... [Reply to Comment]

ahah biasa la tu jam biologi kan..

flo iya sa suda tukar URL baru ni..

sa suda kasi masuk ko dalam blogroll sa..

wah yang bergosip tu yang bikin siok. wahhahah banyak cerita kan flo

Flo said... [Reply to Comment]

Arief;
Betul tu..tak tahu nak buat apa sebab tak biasa bangun awal dari biasa hehehhe

Flo said... [Reply to Comment]

Beaty;
Tu la mula2 sa tdk perasan pula sebab napa mcm teda update..rupa2nya sudah tukar url pula;-P

ya bah siok juga bergossip sama kazen2 ne.banyak cerita dan banyak ketawa hohiohohoh

ieda said... [Reply to Comment]

ermm balik kg .. last week balik kg .. kalau balik kg .. bangun tidur musti awal .. sbb still kena sediakan bfast utk semua dan anak2 ..
entahlah , akak kalau balik kg , lagilah x suke bangun lewat2 nie :)

gunsirit said... [Reply to Comment]

Wow, punya menarik ceriya ko kalau pulang kampung...heheh...tiada minum2 tumpung ka? hehehe

Flo said... [Reply to Comment]

Ieda;
sama la Ieda time di kg awal sangat bangun sebab kat sana cepat sangat siang..jam 6am mcm suda terang benderang..

Flo said... [Reply to Comment]

Gunsirit;
Teda tumpung..minum air penataran (nama sungai )saja hehehehhe

Madam Sooyaree said... [Reply to Comment]

Masakan mami memang terbaik kan! :D

Arms said... [Reply to Comment]

Congrats congrats kerana bangun 20 minit lebih awal daripada yang biasa ;D wakakaaka.

Alala, nda ada gambal-gambal ka. Tebayang-bayang sia pasal cerita ko ni. Adui, sia rindu kampung sia pula.

Nanak said... [Reply to Comment]

eh,mana gia kg ko?
klu sy pun kalau mami masak,mmg lupa diri tu..haha

Uzoeiy @ Zoi said... [Reply to Comment]

halu halu va va voom...vroom vroom..hehe..tengkiu sudi follow blog sa..ku cari2 tu chatbox nda da, jadi sy conteng2 di sini..hmm..sama ja tu, sa bunyi jam, jam 6.00, pas tu set balik 6.30..hahaa..

Flo said... [Reply to Comment]

@Madam Sooyaree the best dan terbukti sebab berjaya menaikkan lagi berat badan sa horryyy! hehehheh

Flo said... [Reply to Comment]

@Armsterlampau bz bergossip bah sampai lupa ambil gambal2 ahaks!

Flo said... [Reply to Comment]

@Nanaksa orang kb bogia..:)

Flo said... [Reply to Comment]

@Uzoeiy @ Zoi hello Zoi tenkiu sebab sudi lepak sini .ada itu chatbox sana tepi2 tu bertapuk hahahahah

Post a Comment

You Rock My World!