Wednesday, 27 April 2011

Kena marah bos??

pinjam dari uncle google

Tadi pagi masuk opis terus kena panggil bos..dalam hati habislah kena cuci telinga sebab lambat 3mins. Berabis sa kasi manis tu senyuman supaya dia tidak sampai hati mo marah sa..hihihihihi (pok2 silap kunun)

Tapi sangkaan sa meleset sebab ada new task pula dia mau bagi sa..esok dia cuti pi oversea dan kebetulan dia punya PA pun bercuti dlm hari yg sama juga so terpaksa lah sa yg ganti PA dia sementara waktu.well hari ni sa bangun lambat sikittt sebab semalam sa tgk online movie sampai midnite..;-P ni la sa malas ni kalo suda start tgk korean movie terus pandai ketagih tapi mau tgk juga kan..sott.

Petang kemarin sempat juga sa pi cat walk walking sama kawan sa di perdana park..mula2 tu mcm mau kansel sebab ada juga hujan sikit tapi kijap ja. Best juga kalo ada keluar peluh ne..siok mau tidur..bangun pagi pun terasa fresh walaupun "lambat sikit" tapi sempat juga sa masak nasi untuk bekal pi opis. terpaksa mau jimat untuk save budget pi traveling bulan nov ne. semangat..semangat! (semangat mo shopping sakan) ngehngeh!

Mami sa pun bersemangat juga tu..dia pun join sekali kan..my dad pula next year turn dia mo kena bawa pi china harap2 teda halangan lah..amennn. Kalo mau bawa sekali susah juga..teda yg mau jaga rumah di kampung terpaksa lah take turn. (pssstt psst tapi kan..mami sa mau ikut juga nie..) hayyaa fening kepala gue ;-P

p.s hmmm terfikir juga mo bawa dorang jalan2 pi KL..tapi mau "cubuk cubuk tu poket" dulu bilang si wyne (sis pinjam ko punya tagline dulu)

14 Loves Me ;-P:

gunsirit said... [Reply to Comment]

Bah bila ada masa dan ruang pigi lah bah melancung. Sya pula..sana kabun gatah la selalu saya pigi..maklum sajalah org kampung..hehe

Arief Arf said... [Reply to Comment]

lambat 3minit pun kena basuh?
perghhh
ahahaha

Fadzmie Mohamad said... [Reply to Comment]

Sama lah kita ni. Kalau mau pegi travelling mana-mana, mau kena ikut perut dulu. Supaya time travelling tu nanti, baru kick mau berbelanja. Haha. Kan?

Fadzmie's Latest Entry : EMEL 1MALAYSIA: PERLU ATAU TIDAK?

Just said... [Reply to Comment]

singgah kl dulu b4 p china! hahhaa... tp standard mmg mau p tmpt jauh2 duluan kan.. yg dakat2 nda kena peduli! ;p

beaty said... [Reply to Comment]

adoi..sa belum g p melancung ..sibuk dan tiada budget..mau simpan duit lagi ni untuk kawin..alahhh kesian sa ni..

tp flo kalau ada peluang kan bagus p ja kan..

doi eii ingat bos ko marah ko..ish ish..

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Wah jadi PA sementara la ko ni kan moi. Hehe.. Jiayou!

Bah pigi la melancong.. Kasi relax mind ;-)

Flo said... [Reply to Comment]

@gunsirit di kebun getah lagi ada hasil..buli kumpul2 bikin belanja pi melancong nanti hehehehhe

Flo said... [Reply to Comment]

@Arief Arf biasalah sebab kami guna punch card ;(

Flo said... [Reply to Comment]

@Fadzmie Mohamad setuju sangat! susah2 dulu baru senang kemudian kannn :)

Flo said... [Reply to Comment]

@Just
Mo pigi yg jauh2 dulu..kalo yg dekat2 tu anytime ja kalo ada budget hehehehhe

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty nahhh kasi settle dulu kawin baru pi melancong sambil honeymoon ;-P

Flo said... [Reply to Comment]

@AnnieMing Bukan setakat PA ja mo..kena suruh jaga bahagian account and admin lagi sebab kebetulan cuti pula dorang ni serentak..haizzzz

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Sekali sekala pigi bercuti pun ok juga. Nah, siapa lah yang kena suruh jaga rumah tu? hehe.

Ashraf said... [Reply to Comment]

dah follow! thanks:D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

Post a Comment

You Rock My World!