Thursday, 7 April 2011

Stalker yang pok silap!

google

Siok-siok blogwalking tiba-tiba henfon sa ringing...baru sa mau jawab terus kena off..ok fine sa kasi biar ja..lagi pun tu number sa tdk kenal.then inda lama ada sms dari number yang sama.."hi blh berkenalan? sy lan dari sdkn..u siapa nama..u dah kwin kah." pffftttttttttt paling sa anti kalau dapat sms mcm tu....so sa tdk layan lah.tapi inda lama dtg lagi sms "sy kenal u dari fcbook no hp pun dapat dari sana tapi u tidak add sy"...aikssss bertambah lah keraguan sa..sebab setahu sa kalo sa tdk add mana mungkin dia dapat view sa punya profile lagi pun memang private dari dulu lagi. 

Tapi sa terfikir juga..mana tau ada kawan yg sengaja kasi main2 kan..so sa balas lah sms dia tu " Jan tipu! kalo sa tdk add mcm mana ko dpt view profile sa?? baik berterus terang sebab sa malas mau layan org mcm ne" then dia hantar sms lagi " u dulu tinggal labuan kan..i peminat u" ish ish..macam tau2 pula orang tu pasal sa...tapi malas sa mo layan suda terus sa jawab.." ya lah tu..BABAI"..full stop! pastu tiada lagi dia hantar2 sms wakakakakaka.


p/s matiklah kalo betul2 kawan sa..nahhh siapa suruh keteh!

keteh/kotoh (padan muka)

7 Loves Me ;-P:

AngeL BeaR said... [Reply to Comment]

hahaha...biasa la tu urang suka mengacau..kalau sa tu paduli la dia...ndak sa melayan....anyway, returning the visit~ =) thanks for dropping by my blog ya *winks*

Anne B. said... [Reply to Comment]

lucunya...^^ hahahaamau menipu pun x pandai kan,

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Ngam buat begitu...hehe!

beaty said... [Reply to Comment]

dulu ada sa jua kunu dr Swk sms sa mcm tu..dia pun tau no fon sa dari FB..aiihhh malas mau layan..tp fiance sa nampak adohh kana sound lagi..heheh

bh keteh negi isai menuhu mamain2 kan

Flo said... [Reply to Comment]

AnneB;
Ya bah.."tirik" lama tu hahahha

Flo said... [Reply to Comment]

AngelBear:
Keboringan bah kali dia tu..sampai mo cari mangsa ne hehehhe..btw thnks for visiting me back :)

Flo said... [Reply to Comment]

wyne:
ya lor..nanti kalo terlampau layan karang melarat pula hehehhehe


Beaty:
Ya bah bahaya juga kan..dorang boleh trace hp kita melalui fb..mau hati2 ne :)

Post a Comment

You Rock My World!