Tuesday, 5 April 2011

Sorry my friend..........:(


Sa neh jarang menonton malay movie kalau di cinema...tapi hari tu sa sangat curious dengan tajuk movie "...dalam botol" atau tajuk sebenar "anu dalam botol". So sa pun paksa kawan sa pi tgk movie ne di 1B.dan untuk pengetahuan kamu, kawan sa adalah sangatla tidak fan dengan malay movie, tapi hari tu sa telah berjaya memujuk dia dengan sebiji candy! hebat kan? ok ok  sa tipu sebenarnya dia kecian tgk muka sposen sa boooo

Seperti yang dijangkakan..movie baru start dalam 5mins mcm tu,kawan sa menguap suda....dalam masa 20mins dia hampir terlelap....sa pula terasa bersalah sebab bukan saja kerana kawan sa keboringan tahap gaban tetapi..................jalan cerita movie neh telah membuatkan sa dengan rela hati mengajak kawan sa keluar dari cinema tu walaupun  baru separuh jalan ditayangkan..perkara yang tidak pernah sa lakukan sebelum ini....nasib baik kawan sa cool saja..tapi nda taulah pula kalo dlm hati kan....T______T  haizzz padan muka sa ;(

tdk payahlah sa buat review pasal ne movie...korang faham2 ja lah..kalo half way suda keluar dari cinema tu kannn. So next time baik tunggu ja keluar di astro..selamat juga duit bikin beli tiket.

p/s tapi hari tu tengok movie hikayat merong mahawangsa..best saja..:)

8 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

tada masa tingu merong..download ja la

Anne B. said... [Reply to Comment]

heheehe lucu juga kamu ni..lau sa pun gtu tu,lau bkn kuar sa tdr ja tu d dlm :) bertahun sdh sa x tngk wyg oo

CathJ said... [Reply to Comment]

saya cuma 1x saja termakan pujuk oleh kawan menonton wayang melayu di movie... wayang c erra fazira... lupa pula apa tajuk dia tu...hahahahha...

tingu sampai habis juga lah... tapi itu the 1st and the last.. :D

Nanak said... [Reply to Comment]

punya lama sy x p tingu wayang..

AnnieMing said... [Reply to Comment]

Ada la dulu sa & daling sa betul2 pissed off sama tu movie 'Black Sheep'.. Macam la hebat ni trailer dia. Sekali tingu, kapanas ba kami sebab punya bida cerita dia!

Sa pun jarang tingu movie Malay.. Just not my taste. Hehe..

Aiman Raziff said... [Reply to Comment]

X syok ke cerita tu....? huh!!! aku pun x tgk gi,.. mcm xde keghairahan nak tgk,... huhuhu,....

Flo said... [Reply to Comment]

Beaty;
sa pun kdg2 d/l ja kalo tdk sempat tgk di cinema :)

AnneB;
Ya bahkan lain kali bagus tidur ja hehehhe

CathJ;
Mesti ko pun keboringan ne kan tgk malay movie lol!

Flo said... [Reply to Comment]

Nanak:
Nahhh pi la ko tgk sekali sekala..siok juga tu sambil makan popcorn.

Annie:
Ya bah..selalunya ada movie yg dlm trailer ja dorang kasi tayang part2 yang best tapi sebenarnya cerita dia boring gila neh.

Aiman,
hmmm bagi saya memang tdk best tapi tak tau pun org lain mcm mana kan...

Post a Comment

You Rock My World!