Friday, 1 April 2011

Yang Mana satu pilihan hati?


Samsung Galaxy Ace (google)
   atau
*
*
*
Samsung Galaxy S (google)

Haizzz mau pilih henfon pun bikin fening kepala gue...tapi memandangkan henfon nokia sa terlampau uzur maka suda tiba masanya mau cari pengganti..yay mcm lain ja bunyi hehehehhe

So kawan-kawan any idea kah atau review yang tahu pasal neh henfon?? ada juga sa google pasal neh henfon tapi mau juga tau daripada mereka yg pernah guna atau sedang menggunakan henfon model neh.

Itu saja...terima kasih :)

11 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

dua2 ok bh..kalo sa kwn sa guna Galaxy S tp selalu hang ni..mgkn dia install apps yang banyak..hurm galaxy ace pun okey jua..

Flo said... [Reply to Comment]

Oh ok thanks beaty..actually sa mau aim tu galaxy ace juga..tapi ada kawan sa push suruh beli galaxy s.

Anak Teruna said... [Reply to Comment]

Lebih ok gune Samsung Nexus. He3

md.shariff said... [Reply to Comment]

tengok kat www.gsmarena.com untuk buat bandingan...

Flo said... [Reply to Comment]

Anak Teruna:
aah kan :)

Flo said... [Reply to Comment]

Md.Shariff:
Thanks for d info :)

Mamachia said... [Reply to Comment]

kalau saya pili yg SGS tu lawa..

Anne B. said... [Reply to Comment]

hi visiting ur blog...sa pun pakai samsung tp bukan galaxy, wave series sa pakai :)

beaty said... [Reply to Comment]

aih banyak suda yang model baru kan flo...dei ko mau beli campur plan ka? or beli d kedai biasa ja..dei ko tau dulu sa pun mau smart phne tp sa mau try nokia bh..heheh

Flo said... [Reply to Comment]

Mamachia:
heheh sa pun jatuh hati dgn SGS tapi..mcm mahal pula hehehhe

Anne B:
Ok kah tu model? thx for visiting my blog :)

Beaty:
Ya bah terlampau banyak sampai susah mo buat pilihan,,sa mo tgk dulu data plan kalo ok mungkin sa ambil kalo tdk sa ambil yg terus dari kedai .

Viola Bella said... [Reply to Comment]

klau saya flo sia pilih samsung Galaxy s ...macam lawa and seem like exclusive sikit...

Post a Comment

You Rock My World!