Friday, 27 May 2011

Holiday fever melanda........

Hati ku gumbiraaa sebab this weekend cuti panjang sikit...haizzz mcm2 suda plan dikepala ne..yang paling penting i'm gonna meet someone special to me *wink..wink* 

Tapi sebelum tu mungkin mau balik kampung dulu..di sana pun ada plan juga dengan family and relatives. Mula2 kami plan mau pigi sanaaaaaa ranau tapi memandang kan ada masalah transport yang di kampung tu terpaksa tukar plan..

Kaamatan?? i think paling last sa pigi tgk dalam 10 tahun yg lalu..itu pun excited mo pi tgk tu pertandingan unduk ngadau tapi ada kejadian yg membuatkan sa fobia iaitu tercium bau ketiak yang luar biasa bau dia atekeiii..terus sa pun serik suda mo pigi tempat macam tu....sampai sekarang kalo teringat tu bau dia pun rasa mau muntah. nahh itu lah pengalaman sa pasal kaamatan ne..kamurang mcm mana?

By the way i would like to take this opportunity to wish everyone the one who celebrate

Hari Kaamatan "Kotobian tadau tagazo do kaamatan" and Hari Gawai " gayu guru, gerai nyamai" 

Bah kalo yang balik kampung tu ataupun yg pi bercuti-cuti berhati-hati semasa memandu k.

Regards
Flo and Family.


5 Loves Me ;-P:

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

Kotobia tada tagazo do kaamatan! Sa pun mau balik juga sabah. haiz x cuti ni 30 31 for KL T_T sedih.

Have fun with your holidays!

-ilyannur- said... [Reply to Comment]

selamat hari kaamatan flo. sa x penah pun pigi tingu kaamatan. bukan apa, mmg x minat pg tmpt sesak2 mcm tu.

selamat bercuti!

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

selamat berhujung minggu yg panjang dear;)
happy2 selalu:)

Wyne @ Mouren Mauve said... [Reply to Comment]

Moi, the reason sa malas pigi KDCA juga is because...BAU KETIAK yang melampau-lampau di sana tu. Kenapa bah durang tdk paham2...kalu mau pg tempat crowded tatap berpeluh punya bah kan. Aduss..

..osingud pokilok...haha!

Armstrong said... [Reply to Comment]

;D Siok ka holiday boss? heehe

Post a Comment

You Rock My World!