Wednesday, 25 May 2011

Unedited photos taken with my android phone

Saja mau testing2 upload photos dari henfon sa...so amacam ok juga kah? bukan apa, sa ni kadang2 malas mau bawa camera specially kalo sa bawa handbags kecil saja. tidak cukup ruang ;P memang quality dia just so so la tapi asal ada ok la tu daripada teda kannn..gambar2 di bawah tu lama suda terperuk dlm henfon sa..kalo kasi jeruk boleh jadi pekasam suda. Biasalah kalo blogger ne..pantang nampak makanan or benda2 yg menarik memang automatic ambil gambar...betul kan? kalo setuju sila angguk kepala! hahahahha








p.s sa betul2 respek kpd blogger yang sanggup bawa camera besar mcm dslr tu dimana shj semata2 mau ambil gambar yg cantik dan berkualiti..haizzz bila lah sa ada chance bawa camera mcm tu ahhhh (angan2 mat jenin dulu)

17 Loves Me ;-P:

Ashraf Jalil said... [Reply to Comment]

tgk gambar2 ni tros lapar..mau makan duluu..hahaa

Just said... [Reply to Comment]

ok baini... when u have dslr, u will think of having one small digicam pun cukup la! betul.. pecaya la! hahaha..

Daniel Chiam said... [Reply to Comment]

okay juga pun gambar2 ko... cuma yang down side dia kalo phone dia x boleh close up atau zoom. Haha ikut kepada keadaan juga ba, takan hari2 dslr... berat -_-

Flo said... [Reply to Comment]

@Ashraf Jalildon't blame me lol

Flo said... [Reply to Comment]

@Just ya betul juga tu..sedangkan digicam pun malas sa mo bawa..apa lg kalo dslr mungkin.

Flo said... [Reply to Comment]

@Daniel Chiam ya bah..at least kalo digicam buli lagi close up or zoom kan..anyway thanks for ur opinion k.

whywhy said... [Reply to Comment]

Ahhh...lapar!!!! ^_^

Angel said... [Reply to Comment]

I do hope I have a handphone that can capture decent picture. My recent hp, buruk betul ni. 2megapixel yang oldies punya. Why I need a super hp, because although I have a camera, I always forgot to bring my camera and I end up feeling stupid. lol

Flo said... [Reply to Comment]

@whywhy bah jom pi makan hahahhaha

Flo said... [Reply to Comment]

@Angel agreed 110%..:)

beaty said... [Reply to Comment]

hey flo android apa ko beli ..wah hengphone baru ka??
hehehe

sa ada DSLR tpi kan sa mau jg digicam juga ni sebab lebih light...tapi sa prefer DSLR..sebab sa biasa suda bawa p mana2. lol..tapi kalau betul2 sa malas kan sa pki hendphone saja ni..hahah

CathJ said... [Reply to Comment]

angguk kepala siap angkat tgn lagi ni... setuju habis hihihi...

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

Rindu saya sama KFC di KK. KFC di sini tidak sedap.

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty Sama mcm yg ko punya tu..samsung galaxy ace..:)

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ Senteki Cath! lol

Flo said... [Reply to Comment]

@SJB AKA SUE J-B. aikss sa ingat di sana lagi yg sedap hehehe..sa pun lapar suda tgk ni gambar KFC..tapuun

beaty said... [Reply to Comment]

wah ada kawan ACEing juga sini kan flo

Post a Comment

You Rock My World!