Thursday, 5 May 2011

Labour day getaways! (part I)

Amboi2 bulan ne bukan main lagi sa bercuti sakan..minggu lalu  sa cuti balik kampung..then time labour day hari  tu sa dan kawan2 pi bercuti di ranau pula..ne pun last minutes punya plan..but i likeeeee ;-P

Lebih kurang jam 10:30am kami bertolak dari K.K..masa tu mau start hujan suda..kabus pun semakin tebal..haizzz risau juga tapi nasib baik kwn sa ne biasa sudah drive pi sana..so ok ja la.

Perjalanan mengambil masa lebih kurang 1 jam lebih

 Akhirnya sampai ke destinasi....Puncak Borneo Resort.


Di sini lah tempat kami menginap...kabus masi tebal lagi..punya sejuk grrrrrrrrrrr




Kawan sa sedang berurusan dengan receptionist untuk penginapan kami...ni pun main redah saja nasib baik masi ada tempat kosong.Kami ambil family room for rm180 (termasuk breakfast).

Selepas check-in kami pun terus pi makan di restaurant sambil berkaraoke sampai kena halau balik tutup.sound system sana ok tapi kurang lagu la pula..so next time kalo mo pi sana stand by bawa karaoke cd sendiri heheheheh.

That's all for now..to be continued.>>>

20 Loves Me ;-P:

AnnieMing said... [Reply to Comment]

RM180 for a family room plus breakfast, not bad ;-D

Sioknya kamu pigi sana! I wanna go there too.. Mau rasa yang sajuk-sajuk. Hehe!

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comment]

wah wah wah,
bestnya dia pi bercuti:)
hihihihi

Just Call Me Bitt said... [Reply to Comment]

flo u stay KK erk? ke balik bercuti sahaja?

-ilyannur- said... [Reply to Comment]

nah syok eh! sa belum tentu buli cuti2 sama kwn2 ni.. ni la bah, masi tinggal lagi rumah parents haha. jadi mcm yg sa kasi itu? suda study ka?

beaty said... [Reply to Comment]

dui flo ko p pla cti2 kan flo..siok owh..sa duk d rumah ja tym cti tu..heheheh siok nya...

Just said... [Reply to Comment]

selalunya last minit pnya planning mmg best.. :D

Fantastic Ajane said... [Reply to Comment]

wah bet ooo.. teringat cuti hujung tau lalu kmi p ranau.. sama la last minit planning... tp best tul hehheh

CathJ said... [Reply to Comment]

tidak pernah dengar lagi ni tempat.. tapi best lah byk tempat utk bercuti skerg di sana.. :D

Arief Arf said... [Reply to Comment]

fuyyoo nampak best! nampak sejuk! X)
nama jalan tu menarik betul!
X)

gunsirit said... [Reply to Comment]

Enjoy oo kamu kan...and nice shots!

Flo said... [Reply to Comment]

@AnnieMing siok tu sajuk2 ..kalo ada bbq lagi best :)

Flo said... [Reply to Comment]

@Cik Wanie Ghani bercuti tempat yg dekat2 ja hehheheh

Flo said... [Reply to Comment]

@Just Call Me Bitt yup...tinggal di kk tapi bukan org kk,, sa dari KB

Flo said... [Reply to Comment]

@-ilyannur- Mandak tinggal sama parents pun masi boleh bercuti-cuti sama kwn bah hehehhe..sa masi study lagi tu tapi ada juga follow sikit2.

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty Last minutes punya plan tu beth kalo tdk memang sa pun stay di rumah ja.

Flo said... [Reply to Comment]

@Justbetul tu Just..ada thrill sikit lol

Flo said... [Reply to Comment]

@Fantastic Ajane FA sana ja paling dekat kan..ada juga terfikir mau pigi pulau tapi macam cuaca pun tdk berapa ok last2 pi ranau :)

Flo said... [Reply to Comment]

@CathJ sa pun baru tau ni tempat juga..not bad juga lah tempat dia but i still prefer yg di national park punya :)

Flo said... [Reply to Comment]

@gunsirit sangat enjoy hehehe

SJB AKA SUE J-B. said... [Reply to Comment]

RM 180 + breakfast? murah sudah tu.

Post a Comment

You Rock My World!