Wednesday, 27 July 2011

Miss Rose Makeover.

Miss Rose?? no no..itu bukan nama my sista...tapi brand make up pro imported from Dubai ya sa terrrrr... beli from my kolix. Balik ja dari kerja, tangan sa gatal suda mau mencuba product ni...jadi terpaksa lah my sista jadi "mangsa experiment". he he he (evil laugh)

Nah ini lah rupa bentuk cover dia....cantikkan mcm buku diary pulak.

Di dalamnya ada 80 palette..nah sila...sila  menjamu mata ..;-P


Kasi close up sikit


Dan hasil experiment......... (unedited photos)

************************** 


********************** 


**************


********

Tadaaaaaaaaaa...............!

Over pula tu fake eyelashes terus nampak mcm drag queen nie oppsss!
Model yg kepenatan baru balik dari kerja...(maafkan kakak mu yerr) hihihi


With and without flash 

So pendapat sa mengenai product ni...sa sangat "like" sebab kaler banyak pilihan dan tidak perlu letak "base" (premier) pun boleh tapi kalo letak lagi ok la...cuma satu ja yg sa tdk "like" iaitu dia punya kaler arrangement bertaburan..haizzzz! but overall puas hati.

Note: Sa bukan di bayar utk buat review mengenai ni product k..saja mau share2 disini...tapi kalo ada yg berminat jangan pula malu2 bertanya arr ;-).

7 Loves Me ;-P:

beaty said... [Reply to Comment]

cantik gia tu..wah ko main mikap2 kan..lawa la c flo ni..buli mikap sa nanti ahh

-ilyannur- said... [Reply to Comment]

na itu baru puas ati! byk kaler dia. brapa la ni 1 set?

Flo said... [Reply to Comment]

@beaty main2 ja tu beth..setakat mikap kampung2 buli lah hahahaha

Flo said... [Reply to Comment]

@-ilyannur- moi yg ini sa beli 80 palette @ RM85.00 ja.

Armstrong said... [Reply to Comment]

Wow so many colour... and dari Dubai o. And 80 jenis colour ka, nice. Buli conteng kertas suda tu kalo sia dulu time budak wakakaa.

Haaha tu gambar with and without flash. I thought at first ko photoshop ja sebab macam nampak exactly sama ja ni. Pandai ko posing a nda guyang ;D

Flo said... [Reply to Comment]

@Armstrong Biasalah kalo girls ni pantang nampak benda yg kaler2 ni..hmmm ko ni mmg suka kacau mikap2 mami ko time kici2 kan...nah kedapatan!

Arms tu adik sa bah yg jadi model tu bukan sa...sa tukang mikap sama tukang gambar guna camera cikai ja;-P

Viola Bella said... [Reply to Comment]

nice flo but if u use more foundation maksud sia kasih tebal tu foundation dia lagi santik...tu halus tu jerawat sama tai lalat nda nampak yang nampak keayuan seorang gadis....sama use concealer for nice result (untuk eye shadow)...(thumb up)

Post a Comment

You Rock My World!